Oversigt over midterdisplayet

Fra midterdisplayet styres mange af bilens funktioner. Her præsenteres midterdisplayet og dets muligheder.
P5-1546-Screens
Tre af midterdisplayets grundlæggende visninger. Stryg til højre eller venstre for at nå til funktions- henholdsvis appvisningen1.
  1. P5-Icon red circle 1Funktionsvisning: Bilfunktioner, der aktiveres/deaktiveres med et tryk. Nogle funktioner er også såkaldte udløserfunktioner, der åbner vinduer med indstillingsmuligheder. Eksempler på disse er Kamera og parkeringsfunktioner.
  2. P5-Icon red circle 2Visningen Hjem: Den første visning, du ser, når skærmen starter.
  3. P5-Icon red circle 3Applikationsvisning (appvisning): Apps, der er blevet hentet (tredjepartsapps), men også apps til de indbyggede funktioner, f.eks. FM-radio. Tryk på en app-ikon for at åbne appen.
  4. P5-Icon red circle 4Statuslinje: Øverst på skærmen vises aktiviteterne i bilen. Til venstre for statuslinjen vises netværks-/forbindelsesoplysninger, og til højre viser medierelaterede oplysninger, ur og indikator for baggrundsaktivitet.
  5. P5-Icon red circle 5Topvisning: Træk fanen nedad for at komme til topvisningen. Herfra nås Indstillinger, Instruktionsbog, Profil og bilens gemte meddelelser.
  6. P5-Icon red circle 6Navigation - fører til kortnavigering med f.eks. Sensus Navigation*. Tryk på delvisningen for at udvide den.
  7. P5-Icon red circle 7Medier: De senest brugte apps, der har at gøre med medier. Tryk på delvisningen for at udvide den.
  8. P5-Icon red circle 8 Telefon: Herfra nås telefonfunktionen. Tryk på delvisningen for at udvide den.
  9. P5-Icon red circle 9Den ekstra delvisning: De senest brugte apps/bilfunktioner, der ikke hører hjemme i nogen af de øvrige delvisninger. Tryk på delvisningen for at udvide den.
  10. P5-Icon red circle 10 Klimalinje: information og direkte interaktion for at indstille temperatur, sædevarme og blæserniveau. Tryk på symbolet midt på klimalinjen for at åbne klimavisningen med flere indstillingsmuligheder.
  1. 1 For højrestyret bil er visningerne spejlvendt.
  2. * Ekstraudstyr/tilbehør.