Medieafspiller

Medieafspilleren kan afspille lyd fra CD* og eksternt tilsluttede lydkilder via AUX-/USB-indgang eller streame lydfiler trådløst fra eksterne enheder via Bluetooth. Video kan ses fra USB-tilsluttede enheder. I en forbundet bil er det muligt at lytte til internetradio, lydbøger og bruge musiktjenester via apps.

I medieafspilleren betjenes radioen, hvilket er beskrevet i et særskilt afsnit.

P5–1507–Media-playing
P5–1507–Voice control symbol

Medieafspilleren betjenes fra midterdisplayet, men flere funktioner kan betjenes fra knapperne til højre på rattet eller med stemmestyring.