Justere nakkestøtte på bagsædet

Reguler midterpladsens nakkestøtte efter passagerens højde. Sænk yderpladsernes nakkestøtter* for at forbedre udsynet bagud.

Justering af nakkestøtte på midterplads

P5-1507- Fold up headrest

Midterpladsens nakkestøtte skal reguleres efter passagerens højde, så den om muligt dækker hele baghovedet. Skyd den manuelt opad efter behov.

P5-16w17-V90-rear seat-Adjust headrest center

For at få nakkestøtten ned skal knappen (se illustration) trykkes ind, samtidig med at nakkestøtten trykkes forsigtigt ned.

Advarsel

Midterpladsens nakkestøtte skal være i dens nederste position, når midterpladsen ikke bruges. Når midtersædet bruges, skal nakkestøtten være indstillet korrekt til passagerens højde, så den om muligt dækker hele baghovedet.

Slå de yderste nakkestøtter på bagsædet elektrisk ned*

P5-1617-V90-2nd seat row-Automatic folding down headrest back

De ydre nakkestøtter kan slås ned på to måder via midterdisplayet:

Via funktionsvisningen

P5-1507-Head rest fold-symbol funktionsvyn

Tryk på knappen Nedfæld nakkestøtte for at aktivere/deaktivere nedslåning.

Via indstillinger

Bilens elsystem skal være i tændingsposition II.
Tryk på Indstillinger i topvisningen.
Tryk på My CarSæder.
Vælg Nedfæld 2. sæderk. hovedstøt. for at slå de ydre nakkestøtter bagi ned.

Advarsel

Slå ikke de ydre nakkestøtter ned, hvis der er passagerer på nogen af yderpladserne.

Før nakkestøtten manuelt tilbage, indtil der høres et klik.

Advarsel

Nakkestøtterne skal efter opslåning være i låst stilling.