Indstillinger for førerdisplay

Indstillinger for førerdisplayet kan foretages på førerdisplayets appmenu og på midterdisplayets menu Indstillinger.

Indstillinger på appmenuen

På appmenuen kan man vælge, hvilke oplysninger førerdisplayet skal vise fra:

• Kørecomputeren
  • Medieafspilleren
  • Telefonen
  • Navigationssystemet*

Appmenuen på førerdisplayet åbnes og betjenes med det højre rattastatur - se afsnittet "Betjene appmenuen på førerdisplayet".

Indstillinger på midterdisplayet

Valg af informationstype

Tryk på Indstillinger i midterdisplayets topvisning.
Tryk på My CarDisplaysBaggrund på førerdisplay.

Vælg, hvad der skal vises i baggrunden:

• Vis ingen oplysninger i baggrunden
  • Vis oplysninger om medie, der aktuelt afspilles
  • Vis navigation, selvom ingen rute er indstillet1.

På 12-tommers førerdisplayet vises oplysningerne i midten, og på 8-tommer førerdisplayet vises oplysningerne i feltet øverst til højre.

Valg af tema

Tryk på Indstillinger i midterdisplayets topvisning.
Tryk på My CarDisplaysTemaer

Vælg tema (udseende) for førerdisplayet:

• Glass
  • Minimalistic
  • Performance
  • Chrome rings.

Valg af sprog

Tryk på Indstillinger i midterdisplayets topvisning.
Tryk på SystemSprog for at vælge sprog.
En ændring påvirker sproget på alle displayene.
  1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Kort vises kun med 12" førerdisplay. På 8" førerdisplayet vises kun vejvisning. Nærmere oplysninger fremgår af afsnittet "Displays og betjeningsknapper til kortnavigation" og "Kortnavigation på førerdisplay".