Programmere HomeLink®*1

Instruktion til programmering af HomeLink®.

Programmere HomeLink®

Note

I nogle biler skal tændingen være slået til eller i "ACC-position", før HomeLink® kan programmeres eller bruges. Sæt gerne nye batterier i den fjernbetjening, der skal erstattes af HomeLink®, for at få hurtigere programmering og bedre sending af radiosignaler. HomeLink®-knapperne bør nulstilles inden programmering, se under "Nulstille HomeLink®-knapperne". Når nulstillingen er foretaget, er HomeLink® sat i "indlæringsmodus" og er klar til programmering.
Tryk på den knap2 i HomeLink®, der skal programmeres. Indikeringslampen2 på HomeLink® skal blinke gult én gang pr. sekund. Det er ikke nødvendigt at fortsætte med at holde knappen inde.

Ret fjernbetjeningen mod den HomeLink®-knap, der skal programmeres, og hold den 2-8 cm fra knappen. Skyg ikke for indikeringslampen på HomeLink®.

Bemærk: Nogle fjernbetjeninger kan programmere HomeLink® bedre i en afstand på 15-20 cm. Hav dette i tankerne, hvis der er problemer med programmering.

Tryk og hold på knappen på den originale fjernbetjening, der skal programmeres på HomeLink®, og hold øje med indikeringslampen. Slip ikke knappen, før indikeringslampen er skiftet fra at blinke gult én gang i sekundet til enten at blinke grønt 10 gange i sekundet eller at lyse konstant grøn. Når indikeringslampen blinker eller lyser grønt, kan knappen på fjernbetjeningen slippes.

Bemærk: For nogle modtagere kan det være nødvendigt at erstatte programmeringstrin 3 med instruktionerne i trin 4.

Tryk på knappen på den originale fjernbetjening og slip hvert andet sekund, indtil indikeringslampen er skiftet fra at blinke gult én gang i sekundet til enten at blinke grønt 10 gange i sekundet eller at lyse konstant grøn.
Tryk på den programmerede HomeLink®-knap, og kontroller indikeringslampen.

Konstant grønt lys: Hvis indikeringslampen lyser med konstant grønt lys, er programmeringen klar. Garageport, låge eller lignende skal nu aktiveres, når den programmerede knap trykkes ind.

Blinker grønt 10 gange i sekundet: Tryk ned på den knap, der programmeres, hold den trykket ind i to sekunder, og slip derefter. Gentag sekvensen med tryk/hold/slip en gang mere, og, afhængigt af modtagerens model, også en tredje gang. Programmeringen skal nu være klar, og garageport, låge eller lignende skal nu aktiveres, når den programmerede knap trykkes ind.

Hvis modtageren stadig ikke aktiveres: Fortsæt med programmeringstrin 6-8 for at afslutte programmeringen.

P5-1507 HomeLink Learn button
Find indlæringsknappen3 på modtageren til f.eks. garageporten. Den er som regel placeret nær antennens fod på modtageren.
Tryk på og slip modtagerens indlæringsknap. Trin 8 skal være fuldført inden for 30 sekunder, efter at der er trykket på knappen.
Tryk ned på den knap, der programmeres, hold den trykket ind i to sekunder, og slip derefter. Gentag sekvensen med tryk/hold/slip en gang mere, og, afhængigt af modtagerens model, også en tredje gang. Programmeringen er nu klar, og garageport, låge eller lignende skal nu aktiveres, når den programmerede knap trykkes ind.

Betjening

Når HomeLink® er programmeret, kan det bruges i stedet for de løse, originale fjernbetjeninger.

Tryk på den programmerede knap. Garageporten, lågen, alarmsystemet eller lignende aktiveres (det kan tage et par sekunder). Indikeringslampen lyser eller blinker, når der er trykket på knappen. De originale fjernbetjeninger kan selvfølgelig stadig bruges parallelt med HomeLink®, hvis det ønskes.

Note

Hvis tændingen er slået fra, virker HomeLink® i 30 minutter, efter at førerdøren er åbnet.

Hvis der stadig er problemer med programmeringen, kan du kontakte HomeLink® på: www.HomeLink.com, www.youtube.com/HomeLinkGentex eller ringe på 00 8000 466 354 65 (eller det særlige nummer +49 6838 907 277).

Nulstille HomeLink®-knapperne

Du kan kun nulstille alle HomeLink®-knapper på samme tid, ikke enkelte knapper hver for sig. Enkelte knapper kan omprogrammeres, se afsnittet "Programmere enkelte knapper" nedenfor.

Tryk på knap 1 og 3 på HomeLink®, og slip ikke, før efter ca. 10 sekunder, når indikeringslampen begynder at blinke grønt.
Slip knapperne.
HomeLink® er nu sat i såkaldt "indlæringstilstand" og klar til at blive programmeret igen, se afsnittet "Programmere HomeLink®" ovenfor.

Programmere enkelte knapper

For at omprogrammere en enkelt HomeLink®-knap gøres som følger:
Tryk den ønskede knap ind, og slip ikke.

Efter ca. 20 sekunder, når indikeringslampen på HomeLink® begynder at blinke gult, skal du starte med trin 1 i afsnittet "Programmere HomeLink®" ovenfor.

Bemærk: Hvis den knap, der skal programmeres om, ikke bliver programmeret med en ny enhed, vil den vende tilbage til den tidligere gemte programmering.

For mere information eller for at komme med kommentarer om HomeLink® kan du besøge: www.HomeLink.com, www.youtube.com/HomeLinkGentex eller ringe på 00 8000 466 354 65 (eller det særlige nummer +49 6838 907 277).

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Gælder visse markeder.
  3. 2 Se afsnittet "HomeLink®*" for knappernes og indikeringslampens placering.
  4. 3 Knappens betegnelse og farve varierer alt efter producent.