Låse/låse op indefra

Døre og bagklap kan låses og låses op indefra med fordørenes centrallåseknapper. Bagdørenes låseknap* låser den respektive bagdør.

Centrallås

16w17 - P5 - Central locking front door
Knap til låsning/oplåsning i fordør med indikeringslampe.
Tryk på P5-1507 Central locking icon - lock-knappen for at låse, mens P5-1507 Central locking icon - unlock-knappen låser op.

Oplåsning

Tryk på P5-1507 Central locking icon - unlock-knappen for at låse alle sidedøre og bagklappen op.

Et langt tryk på P5-1507 Central locking icon - unlock-knappen åbner alle sideruder samtidigt, også kaldet udluftningsfunktion1.

Alternativ oplåsningsmetode

16w17 - S/V90 Central locking driver doorhandle
Åbningshåndtag til alternativ oplåsning i fordør.
Træk en af fordørenes åbningshåndtag ud, og slip det.
Hvis alternativet Oplås alle døre er valgt for fjernbetjeningsfunktionen Fjernoplåsning, låses alle døre op. Hvis alternativet Kun førerdør er valgt, låses kun den ene fordør op og åbnes.

Nærmere enkeltheder om Fjernoplåsning fremgår af afsnittet "Låse/låse op udefra".

Låsning

Tryk på P5-1507 Central locking icon - lock-knappen. Begge fordøre skal være lukket.

Alle døre og bagklappen er låst.

Et langt tryk på P5-1507 Central locking icon - lock-knappen lukker alle sideruder og panoramataget* samtidigt.

Låseknap* bagdøre

16w17 - P5 - Central locking rear door
Knap til låsning i bagdør med indikeringslampe.

Bagdørenes låseknap låser kun den respektive bagdør.

For at låse bagdøren op:
Træk i åbningshåndtaget - bagdøren er låst op og åbnet.

Indstilling for automatisk låsning

Dørene og bagklappen kan låses automatisk, når bilen begynder at køre.

Tryk på Indstillinger på midterdisplayets topvisning.
Tryk på My CarLåsning.
Vælg Automatisk dørlåsning.
  1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Kan f.eks. bruges til hurtigt at udlufte bilen i varmt vejr.