Batteri- og opladningsfunktioner i Volvo Cars-appen*

I Volvo Cars-appen vises det aktuelle batteriniveau og en vurdering af, hvor langt bilen kan køres på en eksisterende opladning. Der er også muligt at planlægge, hvornår bilen skal oplades, ved at angive start- og sluttidspunkt, som gentages hvert døgn.

Du kan finde batteri- og opladningsfunktionerne ved at trykke på lynikonet under Px-2037-VOC app icon Home-fanen.

Pushmeddelelser

Du kan vælge at modtage pushmeddelelser på din telefon, hvis der opstår en fejl og opladningen afbryder. Angiv, hvilke meddelelser du vil modtage, i meddelelsesindstillingerne under fanen Px-2037-VOC app icon Profile.