Anvende Apple CarPlay*

For at kunne bruge Apple CarPlay skal stemmestyringen Siri være aktiveret i telefonen.

Tilslutte iPhone til Apple CarPlay

Note

Apple CarPlay kan kun bruges, hvis Bluetooth er deaktiveret. En telefon eller medieafspiller tilsluttet bilen via Bluetooth vil derfor ikke altid være tilgængelig, når CarPlay er aktiv. For at få en internetforbindelse til bilens apps skal der bruges en alternativ internetkilde. Brug Wi-Fi eller bilens indbyggede modem*.
Slut iPhone til USB-indgangen. Hvis der er to USB-indgange, skal den med hvid ramme udenom bruges.
Læs oplysningerne i pop op-meddelelsen, og tryk derefter på OK.
Tryk på Apple CarPlay i appvisningen.
Læs vilkårene, og tryk derefter på Accepter for at tilslutte.
Delvisningen med Apple CarPlay åbnes, og kompatible apps vises.
Tryk på den ønskede app.
Appen starter.

Starte Apple CarPlay

Apple CarPlay startes som nedenfor beskrevet, dog kun efter at iPhone er tilsluttet.
Slut iPhone til USB-indgangen. Hvis der er to USB-indgange, skal den med hvid ramme udenom bruges.
Hvis indstillingen for automatisk start er valgt – delvisningen med Apple CarPlay åbnes, og kompatible apps vises.
Hvis delvisningen med Apple CarPlay ikke åbnes, tryk på Apple CarPlay i app-visningen.
Delvisningen med Apple CarPlay åbnes, og kompatible apps vises.
Tryk på den ønskede app.
Appen starter.

Apple CarPlay kører i baggrunden, hvis en anden app startes i den samme delvisning. For igen at vise Apple CarPlay i delvisningen – tryk på Apple CarPlay-ikonet i appvisningen.

Skifte tilslutningen mellem Apple CarPlay og iPod

Apple CarPlay til iPod

Tryk på Indstillinger i topvisningen.
Tryk på KommunikationApple CarPlay.
Fjern markeringen i feltet for den Apple-enhed, der ikke længere skal starte Apple CarPlay automatisk, når USB-kablet er tilsluttet.
Afbryde og tilslutte Apple-enheden til USB-indgangen.
Åbn appen iPod fra appvisningen.

iPod til Apple CarPlay

Tryk på Apple CarPlay i appvisningen.
Læs oplysningerne i pop op-meddelelsen, og tryk derefter på OK.
Afbryde og tilslutte Apple-enheden til USB-indgangen.
Delvisningen med Apple CarPlay åbnes, og kompatible apps vises.