Android Auto*

Android Auto gør det muligt at lytte til musik, føre telefonsamtaler, få kørselsvejledning og bruge programmer fra en Android-enhed. Android Auto fungerer med udvalgte Android-enheder.
P5-1646-Media-Android Auto

Oplysninger om, hvilke apps der understøttes, og hvilke telefoner der er kompatible, kan findes på webstedet: www.android.com/auto/. Bemærk venligst, at Volvo ikke påtager sig noget ansvar for indholdet i Android Auto.

Android Auto startes fra app-visningen. Når Android Auto er startet én gang, startes applikationen automatisk, næste gang enheden tilsluttes. Automatisk start deaktiveres muligvis, mens der foretages indstillinger.

Note

Når der er tilsluttet en telefon til Android Auto, er det muligt at streame via Bluetooth til en anden medieafspiller. Bluetooth er aktivt under brug af Android Auto.

Ved brug af kortnavigation via Android Auto er der ingen vejvisning på fører- eller Head-up-displayet, men kun på midterdisplayet.

Android Auto-apperne kan styres via midterdisplayet, mobiltelefonen eller med højre tastatur på rattet (for visse funktioner). Det er også muligt at styre Android Auto med stemmestyring, så du kan koncentrere dig om at køre. Et langt tryk på ratknappen P5–1507–Voice control button starter stemmestyring, og et kort tryk deaktiverer.

Når du bruger Android Auto, accepterer du følgende: tjenesten Android Auto leveres af Google Inc. under de pågældende vilkår og betingelser. Volvo Cars er ikke ansvarlig for Android Auto eller dens funktioner eller programmer. Når du bruger Android Auto, sender din bil visse oplysninger (herunder dens position) til den tilsluttede Androidtelefon. Du er fuldt ansvarlig for din og enhver anden persons brug af Android Auto.

Starte Android Auto

Første gang en Android tilsluttes

Slut Android til USB-indgangen. Hvis der er to USB-indgange, skal den med hvid ramme udenom bruges.
Læs oplysningerne i pop op-meddelelsen, og tryk derefter på OK.
Tryk på Android Auto i appvisningen.
Læs vilkårene, og tryk derefter på Accepter for at tilslutte.
Delvisningen med Android Auto åbnes, og kompatible apps vises.
Tryk på den ønskede app.
Appen starter.

Tidligere tilsluttet Android

Tilslut telefonen til USB-indgangen.
Hvis indstillingen for automatisk start er valgt – delvisningen med Android Auto åbnes, og kompatible apps vises.
Hvis indstilling for automatisk start ikke er valgt – åbn appen Android Auto fra appvisningen.
Delvisningen med Android Auto åbnes, og kompatible apps vises.
Tryk på den ønskede app.
Appen starter.

Android Auto kører i baggrunden, hvis en anden app startes i den samme delvisning. For igen at vise Android Auto i delvisningen – tryk på Android Auto-ikonet i appvisningen.