Aktivere/deaktivere trafikskilt-information

Funktionen trafikskilt-information (Road Sign Information – RSI) kan aktiveres/deaktiveres.

Aktivere/deaktivere trafikskilt-information

P5-1507-Knapp TrafikSkyltsInformation RSI

Funktionen aktiveres/deaktiveres på midterdisplayets funktionsvisning.

Tryk på knappen Road Sign Information i funktionsvisningen.
RSI aktiveres, og knappen viser en grøn indikation. En grå indikation betyder, at RSI er deaktiveret.

Aktivere/deaktivere hastighedsadvarsel

Funktionen hastighedsadvarsel advarer føreren, når den gældende hastighedsgrænse overtrædes. Hastighedsadvarsel udsendes altid, hvis hastighedsgrænsen overskrides i forbindelse med fartkamerainformation. Føreren kan vælge at have funktionen aktiveret eller deaktiveret.

P5-1519-Trafikskyltsinfo Symbol 90kmh

Hastighedsadvarsel gives i form af at førerdisplayets symbol med den gældende maksimal tilladte hastighed midlertidigt blinker når hastigheden overskrides.

Tryk på Indstillinger på midterdisplayets topvisning.
Tryk på My CarIntelliSafeRoad Sign Information.
Vælg Advarsel om fartbegrænsning for at aktivere/deaktivere hastighedsadvarsel.
Hvis funktionen aktiveres, vises en hastighedsvælger.

Justér grænsen for, hvornår der skal gives hastighedsadvarsel op/ned ved at trykke på pil op/ned.

Bemærk, at der ikke er tages hensyn til en udført grænsejustering, når førerdisplayet viser symbolet for fartkamera.

Aktivere/deaktivere lydadvarsel

Det er muligt også at få lydadvarsel i forbindelse med en hastighedsadvarsel:

Tryk på Indstillinger på midterdisplayets topvisning.
Tryk på My CarIntelliSafeRoad Sign Information.
Vælg Audio-advarsel for at aktivere/deaktivere lydadvarsel.

Med funktionen Audio-advarsel aktiveret advares føreren også ved kørsel mod indkørsel forbudt.