Tilpasse lyskeglen fra forlygterne

Hvis bilen er udstyret med LED-forlygter med adaptiv funktion, bør lyskeglen omstilles, når der skiftes fra højre- til venstrekørsel eller omvendt.

Halogenlygter

Der skal ikke foretages nogen tilpasning af lyskeglen. Lyskeglen er udformet på en sådan måde, at modkørende trafik ikke blændes.

LED-forlygter*

Lyskeglen bør tilpasses, hvis det automatiske fjernlys har adaptiv funktion, se afsnittet "Aktivere/deaktivere fjernlys". Bilen skal holde stille og være i gang, når lyskeglen skiftes mellem højre- og venstrekørsel.

Tryk på Indstillinger i topvisningen på midterdisplayet.
Tryk på My CarLygterUdvendig belysning.
Vælg Midlertidig højrekørsel/Midlertidig venstrekørsel.