Angiv destination med Seneste/Favoritter/Bibliotek

En destination kan angives på forskellige måder. At vælge fra lister er en af dem.

For at få disse lister frem:

P5-1507-Navi-Symbol Set dest.

1. Tryk på Skriv dest længst nede på skærmen. Kortbilledet skifter til søgning efter adresse.

2. Vælg derefter en af følgende lister øverst på skærmen:
  • Seneste
  • Favoritter
  • Bibliotek

Efter et punkt på en liste er markeret, tilføjes det som en destination med en af knapperne Start navigation eller Tilføj som rutepunkt.

Seneste

P5-1507-NAVI-Ange resmål Recent

På denne liste samles udførte søgninger. Rul og vælg.

Findes også som et menupunkt på førerdisplayet og hentes med knapperne til højre på rattet, se overskriften "Displays og betjeningsknapper til kortnavigation".

Med Redigér kan listen redigeres.

Favoritter

P5-1646-NAVI-Ange resmål Favourites

I denne liste samles favoritpositioner fra Bibliotek. Rul og vælg.

En slettet position i Favoritter er altid tilbage i Bibliotek, men så med "slukket" stjerne. Ønskes den lagt tilbage til Favoritter, så gå til Bibliotek og marker positionens stjerne igen.

Med Indstil hjemmeadresse kan en ofte anvendt destination programmeres og anvendes. En indført Hjem-destination findes også som et menupunkt på førerdisplayet og hentes med knapperne til højre på rattet, se overskriften "Displays og betjeningsknapper til kortnavigation".

Med Redigér kan listen redigeres.

Bibliotek

P5-1617-NAVI-Ange resmål Library

Her samles gemte positioner og rejseplaner. Den senest gemte kommer øverst på listen.

Tryk på en positionsstjerne for at markere/afmarkere den som favorit. En position med markeret/udfyldt stjerne vises også under overskriften Favoritter.

En slettet position i Bibliotek bliver samtidig slettet i Favoritter.

Biblioteket kan sorteres på forskellige måder:
  • Tilføjet - sorterer i tidsorden.
  • Navn - sorterer i alfabetisk orden.
  • Afstand - sorterer på afstand af den nuværende position.
  • Modtaget - positioner sendt til bilen med funktionen "Send to Car" filtreres fra. Nye, ulæste positioner er forsynet med en BLÅ markør, der slukkes, når de er læst. Se mere information i afsnittet "Gemme destinationer med Send to car".

Med Redigér kan én eller flere poster på listen slettes.