Pysäköintiapukamera - asetukset

Pysäköintikamera on apujärjestelmä, joka aktivoituu kun peruutusvaihde kytketään.

Asetukset

Pysäköintikameran asetusten muuttaminen:

1. Painakaa OK/MENU, kun kameranäkymä esitetään.
  2. Kääntäkää esiin haluamanne vaihtoehto säätimellä OK/MENU.
  3. Painakaa OK/MENU ja peruuttakaa pois painamalla EXIT.

tai

1. Painakaa painiketta CAM.
  2. Painakaa painiketta OK/MENU.
  3. Kääntäkää esiin haluamanne vaihtoehto säätimellä OK/MENU.
  4. Painakaa OK/MENU ja peruuttakaa pois painamalla EXIT.

Muuta

Vakioasetus on, että kamera aktivoidaan, kun peruutusvaihde kytketään.

• Painikkeen CAM painallus aktivoi kameran, vaikka peruutusvaihde ei olekaan kytkettynä.
  • Vaihtakaa normaalin ja zoomatun kuvan välillä kääntämällä TUNE-säädintä tai painamalla CAM.

Vetokoukku

Kameraa voidaan hyvin käyttää perävaunun kytkemisessä. Apuviiva vetokoukun ajateltua "rataa" varten perävaunua kohti voidaan esittää näytössä - aivan kuten "pyöränjäljille".

• Tarvittaessa tarkkaa ohjausta voidaan vetokoukkua lähentää (zoomata) painamalla CAM - uusi painikkeen painallus vaihtaa jälleen normaalinäkymään.

Vetokoukun apuviiva aktivoidaan OK/MENU painamisen jälkeen valikkojärjestelmässä, jossa voidaan tehdä valinta "pyöränjälkien" tai vetokoukun radan näyttämisen välillä - molempia ei voida näyttää samanaikaisesti.