Radion ohjelmatyypit (PTY)

Yksi tai useampi radion ohjelmatyyppi, esimerkiksi pop- tai klassinen musiikki, voidaan valita DAB*-radioon. Ohjelmatyypin valitsemisen jälkeen navigointi tapahtuu vain tätä tyyppiä lähettävien kanavien välillä.
Ohjelmatyypin valitsemiseksi painakaa OK/MENU DAB-lähteen normaalinäkymässä ja valitkaa Ohjelmatyypin (PTY) suodatus.
Siirtykää valittavan/poistettavan ohjelmatyypin kohdalle kääntämällä TUNE-säädintä.
Valitkaa/poistakaa ohjelmatyyppi painamalla OK/MENU-painiketta.
Kun halutut ohjelmatyypit ovat valittuina, poistukaa valikkojärjestelmästä EXIT-painikkeella.

Kun toiminto on aktiivinen, PTY-symboli näytetään näyttöruudussa.

Tietyissä tapauksissa DAB-radio poistuu PTY-tilasta, ks. DAB DAB*-linkkiin.