Navigointi* - tallennettujen paikkojen tuonti/vienti

Tallennettujen matkareittien ja paikkojen tuonti ja/tai vienti.
POI-kohteita tuotaessa tiedostomuodon on oltava .gpx.
Kytkekää USB-muisti tunnelikonsolin säilytyslokeroon.
P3-1420-NAV Meny Inställn Imp-Exp-2
Painakaa navigointilähteen normaalinäkymässä OK/MENU ja valitkaa AsetuksetTuo/vie tallennettuja sijainteja.
Valitkaa, mitä tuodaan tai viedään.

Huomio

• Karttatietokannan päivittämiseksi POI-tiedostoilla tarvitaan tietty tietokonerutiini!
  • POI-tiedostojen tiedostoformaatin ja sen, kuinka tiedostot noudetaan internetistä, määrää ko. valmistaja/jakelija. Tämän vuoksi ei ole mitään vakiomenettelyä POI-tiedostojen lataamiseksi internetistä - ja siitä syystä tässä käyttöoppaassa ei voida esittää tarkkaa kohta kohdalta -selostusta.
  • Jos Teillä on kysymyksiä - ottakaa yhteys Volvon jälleenmyyjään.