Ulkoisen äänilähteen liittäminen AUX-/USB*-tuloliitännän kautta

Ulkoinen äänilähde, esim. iPod® tai mp3-soitin voidaan kytkeä äänentoistolaitteistoon käyttäen jotain keskikonsolissa olevista liitännöistä.
P3_1320_S/V60_AUX USB connectors
Liitäntäkohdat ulkoisille äänilähteille.
Äänilähteen liittäminen:
Painakaa MEDIA, kääntäkää TUNE-säädin halutulle äänilähteelle USB, iPod tai AUX, painakaa OK/MENU.
Jos USB valitaan, esitetään Kytke USB näytössä.
Kytkekää äänilähteenne yhteen keskikonsolin säilytyslokerossa olevista liitännöistä (ks. edellistä kuvaa).

Teksti Luetaan USB esitetään näytössä, kun järjestelmä lukee tallennusvälineen tiedostorakennetta. Tiedostorakenteesta ja tiedostojen lukumäärästä riippuen voi tulla tietty viive ennen kuin lukeminen on tehty.

Huomio

Järjestelmä tukee useita iPod®-malleja, jotka on valmistettu 2005 tai myöhemmin.

Huomio

Jotta USB-liitäntä ei vaurioidu, se kytketään pois käytöstä, jos siihen tulee oikosulku tai jos liitetty USB-yksikkö kuluttaa liikaa virtaa (näin voi käydä, jos liitetty yksikkö ei täytä USB-standardia). USB-liitäntä aktivoituu automaattisesti uudelleen, kun sytytysvirta kytketään seuraavan kerran, jos vika on korjaantunut.