Apple® CarPlay®* -toiminnon käyttäminen

CarPlay1 -palvelun käyttämiseksi Siri®-puheohjauksen on oltava iPhone®2-puhelimessa aktivoituna. Laitteessa on myös oltava internet-yhteys, jotta kaikki toiminnot toimivat.

Yhdistäkää iPhone ja käynnistäkää CarPlay

Huomio

CarPlay -toimintoa voidaan käyttää vain, jos Bluetooth on kytketty pois toiminnasta autossa. Bluetooth-yhteyden kautta autoon yhdistetty puhelin tai mediasoitin ei siksi ole käytettävissä, kun CarPlay on aktiivinen.
Yhdistäkää iPhone, jossa on CarPlay -tuki, USB-liitäntään, jossa on valkoinen kehys3. Jos CarPlay -toimintoa on käytetty puhelimesta aiemmin, CarPlay avautuu automaattisesti.
Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun puhelin yhdistetään, lukekaa ja hyväksykää ehdot yhdistääksenne.
CarPlay avautuu ja yhteensopivat sovellukset näytetään.
Painakaa haluamaanne sovellusta.
Sovellus käynnistetään.

CarPlay on toiminnassa taustalla, jos toinen sovellus käynnistetään. CarPlay -sovelluksen näyttäminen uudelleen - painakaa CarPlay -sovellusta sovellusnäkymässä.

1. * Valinnais-/lisävaruste.
  2. 1 Saatavuus voi vaihdella markkina-alueen mukaan.
  3. 2 Apple, CarPlay, iPhone ja Siri ovat Apple Inc. -yrityksen rekisteröityjä tavaramerkkejä
  4. 3 USB-C-lightning-kaapeli vaaditaan.