Ehtojen ja tietojen keräämisen hyväksyminen

Keskinäytössä voidaan näyttää ilmoituksia eri ehdoista ja tietojen keruusta. Tietoja kerätään esimerkiksi parempien turvallisuus-, auto- ja sovellustoimintojen tarjoamiseksi.

Auton ensimmäisellä käyttökerralla keskinäyttöön avautuu opas, joka auttaa teitä tekemään erilaisia asetuksia. Oppaan yhteydessä teitä kehotetaan myös hyväksymään erityyppisiä ehtoja ja tietojen kerääminen.

Hyväksyntäkehotuksia voidaan näyttää myös esimerkiksi seuraavissa yhteyksissä:

• Sovellusten ja palveluiden käyttö ensi kertaa
  • Uudet käyttäjäprofiilit
  • Käyttäjäprofiilien uloskirjaus ja poisto
  • Omistajanvaihdos
  • Asetusten palautus
Yksityisyysasetuksiin pääsee seuraavasti:
Painakaa iCup-2037-Settings symbol keskinäytössä.
Painakaa sitten Yksityisyyden suoja.
Valitkaa sitten Volvo - yksityisyyden suojan asetukset, Tietojen jakaminen Googlen kanssa tai Googlen oikeudelliset tiedot.

Tiettyjä asetuksia voidaan tehdä vain profiilista, jolla on järjestelmänvalvojan oikeudet.

Internetin käyttöehtojen hyväksyminen1

Painakaa painiketta iCup-2037-Settings symbol.
Valitkaa Profiilit.
Valitkaa Internet-käyttöehdot ja noudattakaa ohjeita.

Käyttöehdot on hyväksyttävä kerran autoa kohden, jotta internetiä voidaan käyttää.

1. 1 Koskee tiettyjä markkina-alueita.