Älykäs energianjako navigoinnin avulla

Jakakaa sähköenergiaa mahdollisimman energiatehokkaasti koko ajomatkalle Google Mapsin avulla.

P5P6-22w22-iCup-HYB-Smart in driver display

Hybrid-ajotilassa autoa käyttävät sekä sähkömoottori että polttomoottori. Jos määränpää on valittu Google Mapsissa, auto laskee, kuinka sähköenergia tulee jakaa mahdollisimman energiatehokkaalla tavalla koko ajomatkalle. Laskennassa ovat mukana esimerkiksi nopeusrajoitukset, liikenne ja korkeuserot

Älykään enrgianjaon käyttö

Valitkaa määränpää Google Mapsissa ja tarkistakaa, että alla olevat kriteerit täyttyvät:

• Hybrid-ajotila on valittu.
  • Akun käyttö on asetettu tilaan Auto Ajaminen-asetuksissa keskinäytössä.