Akun käyttö

Ohjatkaa akun lataustasoa ajon aikana toimintojen Hold ja Charge avulla.

Hold ja Charge ovat käytettävissä kaikissa ajotiloissa. Toiminnot katkeavat, jos Pure-ajotila aktivoidaan.

Hold

P5P6-22w22-iCup-HYB-Hold in driver display

Kun Hold on aktivoitu, ylläpidetään lataus hybridiakussa ja sitä voidaan käyttää myöhemmin, esim. ajettaessa kaupunkiliikenteessä.

Auto toimii kuten normaalissa hybridikäytössä akun ollessa tyhjentynyt, jolloin auto jarrutusenergian talteenoton lisäksi käynnistää polttomoottorin useammin akun latauksen ylläpitämiseksi.

Huomio

Akun varaustasoon voidaan vaikuttaa käyttämällä Hold-ominaisuutta, jos auto on esimerkiksi raskaasti kuormattu, sillä vedetään jotakin tai ajetaan pitkään ylämäkeen.

Charge

P5P6-22w22-iCup-HYB-Charge in driver display

Kun Charge on aktivoitu, hybridiakkua ladataan polttomoottorin avulla sähkökäytön lisäämiseksi myöhemmässä tilanteessa.

Hold- tai Charge-toiminnon aktivointi

Aktivoikaa keskinäytön kautta.
Painakaa painiketta iCup-2037-Settings symbol.
Valitkaa Ajaminen.
Aktivoikaa haluamanne toiminto kohdan Akun käyttö vierestä.
P5P6-22w22-iCup-HYB-Smart in driver display

Ajotilassa Hybrid akkukäytön asetuksen ollessa Auto voidaan käyttää älykästä energianjakoa Google Mapsin avulla, jotta auton kulku on mahdollisimman energiatehokasta koko ajomatkan ajan.