Lämmitin

Lämmittimellä on kaksi osatoimintoa, jotka auttavat eri tilanteissa lämmittämään matkustamon tai moottorin.
Lämmittimessä on kaksi osatoimintoa:
  • Pysäköintilämmitin lämmittää tarvittaessa matkustamoa, kun pysäköinti-ilmastoinnin esi-ilmastointi on aktivoitu.
  • Lisälämmitin lämmittää tarvittaessa matkustamoa ajon aikana.

Lämmitin on korkeajännitteinen lämmitin ja se on asennettu oikeaan etupyöränkoteloon.

Akku ja lataaminen

Lämmitintä käyttää hybridiakku. Jos hybridiakun lataustaso on liian alhainen, lämmitin sammuu automaattisesti ja kuljettajan näytössä näytetään ilmoitus.

Huomio

Varmistakaa, että akun varausaste on riittävän korkea, jos lämmitintä pitää käyttää.