Ongelmat internet-yhteyden kanssa

Internet-yhteyden tila näkyy keskinäytön vasemmassa yläkulmassa. Symboli voi näyttää erilaiselta eri tilanteissa.

Yhteyssymboli

iCup-2317-LTE full icon
Auto on täysin yhdistetty.
iCup-2317-LTE full X icon
Autolla on yhteys matkapuhelinverkkoon, mutta se ei pysty muodostamaan toimivaa internet-yhteyttä.
iCup-2317-Connectivity full x icon
Auto on yhteydessä matkapuhelinverkkoon, mutta internet-yhteys on rajoitettu.
iCup-2317-Connectivity empty icon
Auto ei ole yhteydessä matkapuhelinverkkoon eikä internetiin.

Jos auton internet-yhteys katkeaa.

• Mobiilidatan kytkeminen pois ja päälle - Jos auton internet-yhteys häviää yhtäkkiä ja selittämättömästi, mobiilidatan kytkeminen pois päältä ja takaisin päälle voi auttaa.
    1. Menkää asetuksiin iCup-2037-Settings symbol keskinäytön alareunassa ja painakaa sitten Liitettävyys.
    2. Muodostakaa yhteys uudelleen kytkemällä Auton SIM-kortin tiedot, Wi-Fi ja Bluetooth pois päältä ja sitten takaisin päälle.
  • Käynnistäkää järjestelmä uudelleen - Käynnistäkää järjestelmä uudelleen painamalla kotipainiketta 20 sekuntia.
  • Käynnistäkää modeemi uudelleen - Käynnistäkää auton modeemi uudelleen painamalla maksimihuurteenpoistopainiketta iCup-23w17-Max defroster symbol ja pitämällä sitä painettuna 20 sekunnin ajan.

Huomio

Internet-yhteyden palautuminen modeemin uudelleenkäynnistyksen jälkeen voi kestää enintään kaksi minuuttia.

Varoitus

Auton modeemin uudelleenkäynnistäminen poistaa automaattisen törmäyshälytystoiminnon tilapäisesti käytöstä, joten auto on pysäköitävä uudelleenkäynnistyksen ajaksi.

Ongelmat yhdistettäessä Bluetoothiin kytketyn puhelimen kautta

Jos havaitsette vaikeuksia puhelimen yhdistämisessä autoon Bluetooth-yhteyden kautta

• Tarkistakaa, että puhelimen akkua on ladattu riittävästi ja että se on kytketty päälle.
  • Tarkistakaa, että sekä puhelimen että auton Bluetooth-toiminto on kytketty päälle.
  • Tarkistakaa, että olette muodostanut Bluetooth-yhteyden ja yhdistänyt auton siihen puhelimeen, jota aiotte käyttää.
  • Jos mahdollista, kokeilkaa yhdistämällä toinen puhelin autoon Bluetooth-yhteyden kautta tarkistaaksenne, onko ongelma laitteessa vai autossa.

Jos ongelma ei poistu:

1. Poistakaa kaikki aiemmin lisätyt puhelimet auton Bluetooth-asetuksista.
  2. Käynnistäkää uudelleen puhelin, jonka haluatte yhdistää.
  3. Yrittäkää yhdistää puhelin uudelleen.

Ongelmat yhdistettäessä auton sisäänrakennetun modeemin kautta1

Jos yhteys auton sisäänrakennetun modeemin kautta toimii huonosti, johtuen esim. huonosta peitosta, yrittäkää yhdistää Wi-Fi-verkon tai Bluetoothiin kytketyn puhelimen kautta sen sijaan.

Huomio

Jos internet-liitännässä käytetään useita eri lähteitä, esim. jos autossa on internet sisäänrakennetun modeemin kautta ja internet on samalla kytketty Bluetoothiin liitetyn puhelimen kautta, näitä lähteitä käytetään seuraavassa prioriteettijärjestyksessä. Ensisijaisesti käytetään yhteyttä Wi-Fi-verkon kautta, toissijaisesti Bluetoothiin liitetyn puhelimen kautta ja kolmanneksi auton sisäänrakennetun modeemin kautta.
  1. 1 Yhteys sisäänrakennetun modeemin kautta on saatavissa vain tietyillä markkina-alueilla.