Sovellusten lataaminen

Kun auto on yhdistetty internetiin, siihen voidaan ladata ja asentaa uusia sovelluksia.
iCup-2037-Google play icon

Google Playssa on useita erilaisia sovelluksia, jotka sopivat autossa käytettäviksi.

Jotta sovelluksia voidaan ladata, auton on oltava paikallaan, eli sen on oltava Mukavuuskäyttötilassa:
Avatkaa sovellusnäkymä iCup-2037-App view symbol.
Painakaa painiketta Google Play.
Kyseiseen käyttäjäprofiiliin on oltava liitettynä Google-tili, jotta Google Play voidaan avata.
Etsikää ja valitkaa haluamanne sovellus1.
Painakaa painiketta Install.
Tehkää asennus loppuun noudattamalla näytön ohjeita.

Huomio

Joskus sovellus tarvitsee oikeudet käyttää esim. osoitekirjaa tai sijaintia, jotta se toimisi suunnitellulla tavalla. Siinä tapauksessa näytetään hyväksymiskehotus.
  1. 1 Vain autoon sopivia sovelluksia on saatavilla.