Rengaspainevalvonnan ilmoitukset*

Järjestelmä voi näyttää erilaisia rengaspaineiden valvontajärjestelmää koskevia ilmoituksia1. Tässä muutamia esimerkkejä.
Keskinäyttö: Painearvojen tallennus tarvitaan päivitetyn ohjelmiston vuoksiOhjelmisto on päivitetty ja rengaspaine on tallennettava uudelleen. Tarkistakaa rengaspaine ja lisätkää ilmaa tarvittaessa.
Kuljettajan näyttö: TPMS ei käytettävissä Avaa Auton tila -sovellus tallentaaksesi painearvonMerkkisymboli vilkkuu ja alkaa palaa tasaisesti noin 1 minuutin kuluttua. Katsokaa lisätietoja auton tilasta keskinäytöllä.
Kuljettajan näyttö: Rengaspaine alhainen Tarkista tiedot Auton tila -sovelluksesta keskimmäisestä näytöstäMerkkisymboli syttyy sen osoitukseksi, että yhdessä tai useammassa renkaassa on alhainen rengaspaine. Katsokaa lisätietoja auton tilasta keskinäytöllä.
Kuljettajan näyttö: Rengaspainejärjestelmä ei tilapäisesti ole käytettävissä Merkkisymboli vilkkuu ja siirtyy palamaan jatkuvasti noin 1 minuutin kuluttua. Järjestelmä ei ole toistaiseksi käytettävissä, aktivoidaan pian.
Kuljettajan näyttö: Rengaspainejärjestelmä Huolto tarpeenMerkkisymboli vilkkuu ja siirtyy palamaan jatkuvasti noin 1 minuutin kuluttua. Jotkut rengaspaineiden valvontajärjestelmän viat saattavat edellyttää, että kuljettajan on sammutettava ja lukittava ajoneuvo 6 minuutiksi, jotta ohjausyksikkö nollautuu. Jos järjestelmä ei vieläkään toimi oikein, ottakaa yhteys korjaamoon2.
  1. * Valinnais-/lisävaruste.
  2. 1 Indirect Tyre Pressure Monitoring System (iTPMS)
  3. 2 Suosittelemme valtuutettua Volvon teknistä palvelua.