Käyttäjäprofiilien hallinta

Profiili voidaan vaihtaa toiseen profiiliin, vaikka käytettävä avain on yhdistetty eri profiiliin.

Profiilin luominen

Vetäkää ilmoitusnäkymää alas siirtyäksenne käyttäjäprofiileihin.
Painakaa aktiivista profiilia.
Valitkaa Uusi profiili.
Profiili luodaan.
Profiili asetetaan aktiiviseksi profiiliksi.

Uuden profiilin asettamisessa saatte interaktiivista opastusta. Siinä voitte halutessanne liittää jonkin puhelimen pariksi auton kanssa tai yhdistää profiiliin erilaisia tilejä, esimerkiksi Volvo ID:n. Tiettyjä vaiheita on myös mahdollista ohittaa ja tehdä ne valmiiksi myöhemmin.

On mahdollista luoda enintään kuusi eri profiilia.

Profiilin valitseminen

Vetäkää ilmoitusnäkymää alas siirtyäksenne käyttäjäprofiileihin.
Painakaa aktiivista profiilia.
Valittavissa olevat profiilit näytetään.
Valitkaa haluttu profiili.
Profiili on valittu ja järjestelmä lataa valitun profiilin asetukset.

Huomio

Keskeyttäkää istuimen siirtyminen profiilin vaihdon yhteydessä painamalla jotakin etuistuimen istuinosan painikkeista.

Kirjautuminen ulos profiilista

Vetäkää ilmoitusnäkymää alas siirtyäksenne käyttäjäprofiileihin.
Valitkaa Kirjaudu ulos.
Kirjautuminen ulos profiilista tapahtuu, eikä tähän profiiliin kytkettyihin tileihin enää pääse.
Järjestelmä asetetaan uloskirjattuun tilaan, eikä muutettuja asetuksia tallenneta mihinkään profiiliin.

Huomio

Käyttäjäprofiilin luominen ja valitseminen ja siitä uloskirjautuminen on mahdollista vain auton seisoessa paikallaan.