Yhdistäminen internetiin Wi-Fi-yhteyden kautta

Auto voidaan haluttaessa yhdistää Wi-Fi-verkkoon.

Jos auto seisoo pysäköitynä esim. Wi-Fi-verkolla varustetun talon ulkopuolella tai jos jaat internetin matkapuhelimen kautta, auto voidaan yhdistää verkkoon.

Jos jaatte internetin matkapuhelimen kautta, varmistakaa, että aktivoitte ensin internetin jakamisen puhelimessa.

Auto yhdistetään Wi-Fi-verkkoon seuraavasti:
Menkää asetuksiin iCup-2037-Settings symbol keskinäytön alareunassa ja painakaa sitten Liitettävyys.
Painakaa Wi-Fi-riviä saadaksenne listan saatavilla olevista verkoista. Kaikkiin verkkoihin ei saa muodostaa yhteyttä. Jos verkko, johon haluatte muodostaa yhteyden, ei ole käytettävissä olevien verkkojen luettelossa, katsokaa lisätietoja alla.
Valitkaa haluamanne verkko, kirjoittakaa salasana ja muodostakaa yhteys.

Huomio

Tässä ovat tiedossa olevat vaatimukset, jotta Wi-Fi-yhteyspisteet ovat käytettävissä Androidia varten:

• WPA2 salasanalla (CCMP).
    • Salasana vaaditaan.
  • Ei sallittu/mahdollinen:
    • Verkko ilman salausta (avoin verkko).
    • WPA3.
    • WEP.
    • WPA (TKIP:n kanssa).
    • WPS (Wi-Fi Protected Setup)-reitittimet. Tämä koskee myös WPA2-yhteyttä (useimmissa kotireitittimissä on WPS käytössä). Jos kotireitittimen WPS-toiminto on käytössä, se ei ole käytettävissä WPS-käytön hallinnan rajoitetun turvallisuuden vuoksi. Jos haluatte muodostaa yhteyden WPA2-verkkoihin WPS:n avulla, poistakaa WPS käytöstä reitittimessä.