MY CAR-järjestelmäasetukset

Valikkovaihtoehto järjestelmäasetukset valikkolähteessä MY CAR käsittelee esim. toiminnot aika ja kieli.
Järjestelmävalinnat
Lukekaa aiheesta
Kellonajan asetukset

Tässä asetetaan mittariston kello oikeaan aikaan.

24 tunnin kello
Päälle
Pois
Kesäaika
Auto
Päälle
Pois
Automaattinen aika
Päälle
Pois
Sijainti
Kieli

Valitsee kielen teksteille näytössä ja mittaristossa.

Kieli: Kuljettajan näyttö

Valitsee kielen teksteille mittaristossa.

Etäisyys- ja polttoaineyks.
MPG(US)
MPG(UK)
km/l
l/100km
Lämpötilan yksikkö
Celsius
Fahrenheit

Valitsee ulkolämpötilan näyttöyksikön ja ilmastointilaitteen asetuksen.

Näytönsäästäjä
Päälle
Pois

Näytön kulloinenkin sisältö sammuu hetken passiivisuuden jälkeen ja sen korvaa tyhjä näyttö, jos tämä vaihtoehto merkitään.

Näytön kulloinenkin sisältö palautuu, jos jotain näytön painikkeista tai säätimistä käytetään.

Näytä ohjeteksti
Päälle
Pois

Selittävä teksti näytön ko. sisällöstä esitetään tämän vaihtoehdon ollessa merkittynä.

Nollaa järjestelmävalinnat

Kaikki valikot kohdassa Järjestelmävalinnat saavat alkuperäisen tehdasasetuksen.