Volvo On Call*-palvelun käyttäminen

Volvo On Call -järjestelmä aktivoidaan painamalla toista katon painikkeista tai valitsemalla se valikkolähteestä.

Volvo On Call käynnistyy automaattisesti, kun auton turvajärjestelmä aktivoituu, esim. onnettomuuden yhteydessä, kun turvavyön esikiristimen tai turvatyynyn aktivointitaso saavutetaan. Auton ja Volvo On Call -palvelukeskuksen välille muodostetaan yhteys, ja palvelukeskus lähettää sopivaa apua auton sijaintipaikkaan.

Palvelun ollessa aktiivinen esitetään symboli näytössä.

SOS-painike - hätätilanteissa

Painakaa katon SOS-painiketta vähintään 2 sekuntia manuaalisen hälytyspalvelun aktivoimiseksi.

Vaihtoehto SOS-painikkeelle

Painakaa MY CAR normaalinäkymässä OK/MENU ja valitkaa AsetuksetVolvo On CallSOS.

ON CALL-painike - auton ongelman yhteydessä

Aktivoikaa palvelu ja ottakaa yhteys Volvo On Call -palvelukeskukseen painamalla katon ON CALL -painiketta vähintään 2 sekuntia, ks. Käytettävissä olevat Volvo On Call* -palvelut.

Vaihtoehto ON CALL-painikkeelle

Painakaa valikkojärjestelmän MY CAR normaalinäkymässä OK/MENU ja valitkaa AsetuksetVolvo On CallOn Call.

Huomio

SOS-painiketta saa käyttää vain onnettomuuksien, sairauden tai autoon ja sen matkustajiin kohdistuvan ulkoisen uhan yhteydessä. SOS-toiminto on tarkoitettu vain hätätilanteisiin.

ON CALL-painiketta voidaan käyttää kaikkiin muihin palveluihin, mukaan lukien tienvarsiapu.

Palvelun keskeyttäminen

Aloitettu palvelu voidaan keskeyttää 10 sekunnin kuluessa EXIT-painikkeen painalluksella.

Asetukset

Mahdolliset valinnat ja asetukset valikkojärjestelmässä.

• Lukko - määrittää milloin SOS- ja ON CALL-painikkeiden pitää olla aktivoituja. Toiminto saa aikaan sen, että painikkeet ovat aktivoituja vain, jos etäavain on tilassa I, II tai jos moottori on käynnissä.
  • Aktivoi palvelu - Käytetään aktivoimaan tilaus ja saamaan pääsy palveluun.

Tila Tilauksen aktivointi näyttää, että Volvo On Call-järjestelmä pitää aktivoida Volvon teknisessä palvelussa, ennen kuin auton omistaja voidaan rekisteröidä tilausta varten.