Volvo Cars -sovellus*

Volvo Cars -sovelluksen1 avulla voitte hallita autoanne eri sovellustoiminnoilla.2

Jotkut sovelluksen toiminnoista ovat kaikkien käyttäjien käytettävissä1, kuten esim. huollon varaaminen ja haku auton käyttöoppaasta. Volvo On Call -tilauksella teillä on käytössä useampia toimintoja, kuten esim. auton ilmastointilaitteen etäkäynnistys ennen liikkeellelähtöä, auton lukitus ja lukituksen avaaminen sekä tarkistus, onko huuhtelunestettä lisättävä.

Volvo Cars -sovelluksen lataaminen

Volvo Cars-sovellus voidaan ladata ilmaiseksi verkkokaupoista Apple App Store tai Google Play. Voitte testata useita sovelluksen toiminnoista kytkemättä sitä autoonne lataamalla sen ja käyttämällä sitä esittelytilassa.

Volvo Cars -sovellusta päivitetään jatkuvasti. Ajantasaiset tiedot eri automalleihin saatavina olevista toiminnoista löytyvät osoitteesta volvocars.com/intl/support.

Internetyhteys tarvitaan

Kun käytätte Volvo Cars-sovellusta, langaton laitteenne lähettää ja vastaanottaa dataa internetin kautta. Jos Teillä ei ole datasuunnitelmaa, mobiiliverkko-operaattorinne voi veloittaa tästä datasta. Jos käytätte sovellusta ulkomailla, voitte joutua maksamaan dataroamingkustannuksia (verkkovierailu). Lisätietoja, ottakaa yhteys mobiilioperaattoriinne.

1. * Valinnais-/lisävaruste.
  2. 1 Koskee tiettyjä markkina-alueita.
  3. 2 Tietyt toiminnot edellyttävät, että sekä auto että mobiililaite on yhdistetty internetiin mobiiliyhteydellä tai muulla tavalla.