Erillislukitus*

Erillislukitustoiminto rajoittaa pääsyn auton tiettyihin tiloihin, vaikka avain on käytettävissä. Se mahdollistaa yksityisen säilytyksen, kun auto tai sen avain jätetään esim. huollon tai hotellin henkilökunnan haltuun.

Kun erillislukitus on aktivoitu, takaluukkua ei voida avata, mikä estää pääsyn tavaratilan lattian alla olevaan tilaan.

P5-1646-x90-function button private locking

Erillislukituksen painike on keskinäytön toimintonäkymässä. Kulloinenkin tila Yksityinen lukitus avattu tai Yksityinen lukitus lukittu näytetään.