Audio ja media - valikoiden käyttö

Ääni- ja mediajärjestelmää ohjataan keskikonsolista ja osittain ohjauspyörän painikkeista, puheääniohjauksella tai kauko-ohjaimella*. Tiedot esitetään keskikonsolin yläosassa olevassa näytössä.
P3-1346-x60-Menu handling_Flow chart
Esimerkissä esitetään navigointi eri toimintoihin, kun mediaa toistetaan auton kiintolevyltä.
  1. Ikon röd cirkel 1 Päälähdepainike - painakaa päälähteen vaihtamiseksi tai oikotievalikon näyttämiseksi aktiivisessa lähteessä.
  2. Ikon röd cirkel 2Normaalinäkymä - lähteen normaalitila.
  3. Ikon röd cirkel 3Oikotievalikko - näyttää tavallisesti esiintyvät valikkovalinnat.
  4. Ikon röd cirkel 4 Pikavalikko - pikatila, kun TUNE-säädintä käännetään, esim. levyn raidan, radioaseman tms. vaihtamiseksi.
  5. Ikon röd cirkel 5Lähdevalikko - toiminnot ja asetukset aktiivisessa lähteessä.
  6. Ikon röd cirkel 6Lähdevalintavalikko1 - näyttää valittavissa olevat lähteet.
  7. Ikon röd cirkel 7 Päälähdevalikko - näyttää päälähteet, jotka voidaan valita myös päälähdepainikkeilla (1).

Ulkonäkö riippuu lähteestä, auton varustuksesta, asetuksista jne.

Valitkaa päälähde painamalla päälähdepainiketta (1) (esim. RADIO, MEDIA). Navigoidaksenne lähteen valikoissa käyttäkää säätimiä TUNE, OK/MENU, EXIT tai päälähdepainiketta (1).

Jos teksti valikkorivillä on vaaleanharmaata, ei ole mahdollista valita tätä vaihtoehtoa. Tämä voi johtua siitä, ettei toimintoa ole autossa, ettei lähde on aktiivinen tai kytkettynä, tai se ei sisällä mitään.

Käytettävissä olevat toiminnot, ks. Audio ja media - valikkokatsaus.

1. * Valinnais-/lisävaruste.
  2. 1 Ainoastaan päälähteissä, joissa on useita lähteitä.