Apple CarPlay -palvelun käyttäminen*

Apple CarPlay -palvelun käyttämiseksi Siri-puheohjauksen on oltava puhelimessa aktivoituna.

iPhone-puhelimen yhdistäminen Apple CarPlay -palveluun

Huomio

Apple CarPlay -toimintoa voidaan käyttää vain, jos Bluetooth on kytketty pois toiminnasta. Bluetooth-yhteyden kautta autoon yhdistetty puhelin tai mediasoitin ei siksi ole käytettävissä, kun CarPlay on aktiivinen. Jotta auton sovelluksiin saadaan internet-yhteys, on käytettävä jotain muuta internet-lähdettä. Käyttäkää Wi-Fi-yhteyttä tai auton sisäänrakennettua modeemia*.
Yhdistäkää iPhone USB-liitäntään. Jos USB-liitäntöjä on kaksi, käyttäkää sitä, jonka ympärillä on valkoinen kehys.
Lukekaa ponnahdusviestin tiedot ja painakaa sitten OK.
Painakaa sovellusnäkymässä Apple CarPlay.
Lukekaa ehdot ja yhdistäkää sitten painamalla Hyväksy.
Apple CarPlay -osanäkymä avataan ja yhteensopivat sovellukset näytetään.
Painakaa haluamaanne sovellusta.
Sovellus käynnistetään.

Käynnistää Apple CarPlay

Apple CarPlay käynnistetään seuraavasti sen jälkeen, kun iPhone on yhdistetty.
Yhdistäkää iPhone USB-liitäntään. Jos USB-liitäntöjä on kaksi, käyttäkää sitä, jonka ympärillä on valkoinen kehys.
Jos automaattisen käynnistyksen asetus on valittuApple CarPlay -osanäkymä avataan ja yhteensopivat sovellukset näytetään.
Jos Apple CarPlay -osanäkymä ei avaudu, painakaa sovellusnäkymässä Apple CarPlay.
Apple CarPlay -osanäkymä avataan ja yhteensopivat sovellukset näytetään.
Painakaa haluamaanne sovellusta.
Sovellus käynnistetään.

Apple CarPlay on käynnissä taustalla, jos jokin toinen sovellus käynnistetään samassa osanäkymässä. Apple CarPlay -osanäkymän näyttäminen uudelleen: painakaa Apple CarPlay -kuvaketta sovellusnäkymässä.

Yhteyden vaihtaminen Apple CarPlayn ja iPodin välillä

Apple CarPlaysta iPodiin

Painakaa Asetukset päänäkymässä.
Painakaa ViestintäApple CarPlay.
Poistakaa valintamerkki sen Apple-laitteen valintaruudusta, jonka ei enää tule käynnistää Apple CarPlay -palvelua automaattisesti, kun USB-johto liitetään.
Irrottakaa Apple-laite USB-liitännästä ja kytkekää se takaisin.
Avatkaa sovellus iPod sovellusnäkymästä.

iPodsta Apple CarPlayiin

Painakaa sovellusnäkymässä Apple CarPlay.
Lukekaa ponnahdusviestin tiedot ja painakaa sitten OK.
Irrottakaa Apple-laite USB-liitännästä ja kytkekää se takaisin.
Apple CarPlay -osanäkymä avataan ja yhteensopivat sovellukset näytetään.