Määränpään ilmoittaminen suoraan kartalla

Määränpää voidaan antaa eri tavoin - merkitsemällä sormella kartalta on yksi näistä tavoista.

Monessa tapauksessa helpointa on vierittää haluttu sijainti esiin ja painaa sitä sormella.

P5-1507-Icon-Navi launch fullscreen

Varmistakaa ensin, että karttanäkymä on maksimitilassaan: Jos tämä painike näkyy näytössä - painakaa sitä karttakuvan maksimoimiseksi.

Jatkakaa sen jälkeen seuraavan mukaisesti:
  1. Vierittäkää haluttu sijainti esiin kartalla.
  2. Painakaa sijaintia pitkään – kuvake luodaan ja valikko näytetään.
P5-1507-Navi Ange mål-Klick på karta

3. Valitkaa Mene tänne - opastus alkaa.

Kuvakkeen poistaminen

Jos sijainnin kuvake pitää poistaa:
  • Valitkaa Poista

Kuvakkeen sijainnin muuttaminen

Jos kuvakkeen sijaintia pitää säätää:
  1. Painakaa pitkään kuvaketta, vetäkää se haluttuun sijantipaikkaan ja vapauttakaa.