Internetin jakaminen Wi-Fi-hotspotin välityksellä

Kun auto on yhdistetty, Internet-yhteys voidaan jakaa siten, että muut yksiköt voivat käyttää Internet-yhteyttä.1
P5–1519–Share Internet access via Wi-Fi hotspot
Verkko-operaattorin (SIM-kortin) on tuettava internetjakoa (internet-yhteyden jakoa).
Painakaa Asetukset päänäkymässä.
Painakaa ViestintäAuton Wi-Fi-yhteyspiste.
Painakaa Verkon nimi ja nimetkää internetjako.
Painakaa Salasana ja valitkaa tunnussana, joka sitten pitää ilmoittaa yhdistettävissä yksiköissä.
Painakaa Taajuuskaista ja valitkaa, millä taajuudella internetjako lähettää dataa. Huomatkaa, että taajuuskaistan valinta ei ole käytettävissä kaikilla markkina-alueilla.
Aktivoikaa/deaktivoikaa tekemällä merkintä ruutuun Auton Wi-Fi-yhteyspiste tai poistamalla se.
Jos Wi-Fi-yhteyttä on käytetty kytkemislähteenä aiemmin - vahvistakaa yhteyden vaihtamisvalinta.
Ulkoiset yksiköt voidaan nyt liitää auton internetjakoon (Wi-Fi-hotspot).

Huomio

Wi-Fi-yhteyspisteen aktivointi voi aiheuttaa lisäkustannuksia verkko-operaattorilta.

Ottakaa yhteys verkko-operaattoriinne dataliikenteen kustannuksesta.

Kytkentätila esitetään symbolilla keskinäytön tilakentässä.

Painakaa Yhdistetyt laitteet nähdäksenne luettelon tällä hetkellä liitetyistä yksiköistä.

1. 1 Ei koske yhdistämistä Wi-Fi-toiminnolla.