Auton kytkeminen

Yhdistäkää auto ja puhelin Bluetooth- tai Wi-Fi-yhteyden avulla tai auton sisäänrakennettua modeemia* käyttäen.

Matkapuhelimen ja verkko-operaattorin on tuettava internetjakoa (internetyhteyden jakoa) ja liittymässä on oltava dataliikennepalvelu.

Huomio

Internetiä käytettäessä siirtyy dataa (dataliikenne), mistä voi aiheutua kustannuksia.

Dataverkkovierailun aktivointi voi johtaa lisämaksuihin.

Ottakaa yhteys verkko-operaattoriinne dataliikenteen kustannuksesta.

Huomio

Käytettäessä Apple CarPlay -toimintoja auto voidaan yhdistää vain Wi-Fi-yhteyden tai automodeemin* kautta.

Huomio

Käytettäessä Android Auto -toimintoja auto voidaan yhdistää internetiin Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteyden tai automodeemin* kautta.

Lukekaa Palveluita ja asiakkaan yksityisyyden suojaa koskevat ehdot osoitteesta support.volvocars.com ennen yhteyden muodostamista.

Kytkeminen Bluetooth-toiminnon avulla

Katsokaa Puhelimen liittäminen.

Kytkeminen Wi-Fi-toiminnon avulla

P5–1507–WiFi logo small
Aktivoikaa internetjako (kannettava-/henkilökohtainen hotspot) matkapuhelimessa.
Painakaa Asetukset päänäkymässä.
Painakaa ViestintäWi-Fi.
Aktivoikaa/deaktivoikaa tekemällä merkintä ruutuun Wi-Fi tai poistamalla se.
Painakaa yhdistettävän verkon verkkonimeä.
Anna verkon tunnussana.
Jos toista kytkemislähdettä on käytetty aikaisemmin - vahvistakaa kytkemisen vaihtamisvalinta.
Auto kytkeytyy verkkoon.

Huomatkaa, että jotkut puhelimet katkaisevat internet-jaon, kun yhteys autoon katkeaa, esim. kun autosta poistutaan sekä seuraavaan käyttökertaan asti. Siksi puhelimen internet-jako on aktivoitava uudelleen seuraavalla käyttökerralla.

Kun puhelin liitetään autoon, se tallennetaan myöhempää käyttöä varten. Kun tallennettujen puhelimien enimmäismäärä (50 kpl) on saavutettu, ensimmäiseksi yhdistetty poistetaan. Tallennettujen verkkojen luettelon näyttämiseksi tai tallennettujen verkkojen poistamiseksi manuaalisesti, painakaa AsetuksetWi-FiTallennetut verkot.

Verkkoyhteyden vaatimukset, ks. osaa "Wi-Fi-toiminnon tekniikka ja turvallisuus".

Kytkeminen automodeemin avulla*1

Kytkettäessä automodeemilla Volvo On Call -palvelut käyttävät yhteyttä.

P5–1507–SIM card placement

Asettakaa henkilökohtainen SIM-kortti pitimeen.

Painakaa Asetukset päänäkymässä.
Painakaa ViestintäAutomodeemin Internet.
Aktivoikaa/deaktivoikaa tekemällä merkintä ruutuun Automodeemin Internet tai poistamalla se.
Jos toista kytkemislähdettä on käytetty aikaisemmin - vahvistakaa kytkemisen vaihtamisvalinta.
Antakaa SIM-kortin PIN-koodi.
Auto kytkeytyy verkkoon.
  1. * Valinnais-/lisävaruste.
  2. 1 Vain Volvo On Call -järjestelmällä varustetut autot.