Istuinten sähkölämmityksen aktivointi/deaktivointi*

Istuimia voidaan lämmittää kuljettajan ja matkustajan mukavuuden lisäämiseksi, kun on kylmä.

Etuistuimen sähkölämmityksen aktivointi/deaktivointi*

P5-1507–Climate–Seat and steering wheel regulation
Ohjauspyörän ja istuimen painikkeet ilmastointirivissä.

Painakaa vasemman tai oikean puolen ohjauspyörän ja istuimen painiketta keskinäytön ilmastointirivissä istuimen sekä ohjauspyörän säätimen avaamiseksi.

Jos autossa ei ole tuuletettuja istuimia tai ohjauspyörän sähkölämmitystä, istuinten sähkölämmityksen painike on käytettävissä suoraan ilmastointirivissä.

Painakaa toistuvasti sähkölämmitteisten istuinten painiketta vaihtaaksenne neljän eri tason välillä: Pois, Voimakas, Keskitaso ja Alhainen.
Taso muuttuu ja painike näyttää asetetun tason.

Takaistuimen sähkölämmityksen aktivointi/deaktivointi*

Etuistuimelta*

P5-1507–Climate–Seat regulation rear
Istuinten sähkölämmityksen painikkeet ryhmässä Takailmastointi ilmastonäkymässä.
Avatkaa keskinäytön ilmastointinäkymä ja valitkaa välilehti Takailmastointi.
Painakaa toistuvasti sähkölämmitteisten istuinten painiketta vaihtaaksenne neljän eri tason välillä: Pois, Voimakas, Keskitaso ja Alhainen.
Taso muuttuu ja painike näyttää asetetun tason.

Takaistuimelta

2-vyöhykeilmasto:
P5-1507–Climate–Rear climate controls physical seat
Painikkeet istuinten sähkölämmitykselle takana tunnelikonsolin päällä.
Painakaa useita kertoja vasemman tai oikean puolen fyysisiä takaistuinten sähkölämmityksen painikkeita tunnelikonsolin päällä vaihtaaksenne neljän tason välillä: Pois, Voimakas, Keskitaso ja Alhainen.
Taso muuttuu ja painikkeen diodit näyttävät asetetun tason.
4-vyöhykeilmasto*:
P5-1507–Climate–Rear climate controls seat
Istuinlämmityksen osoitus ja säädin ilmastopaneelissa takana tunnelikonsolin päällä.
Painakaa useita kertoja vasemman tai oikean puolen istuinten sähkölämmityksen painikkeita tunnelikonsolin ilmastopaneelissa vaihtaaksenne neljän tason välillä: Pois, Voimakas, Keskitaso ja Alhainen.
Taso muuttuu ja näyttö ilmastopaneelissa esittää asetetun tason.

Varoitus

Henkilöt, joiden on vaikea käsittää lämmönnousua heikentyneen tuntoaistin vuoksi tai henkilöt, joilla on vaikeuksia käsitellä sähkölämmitteisen istuimen säädintä, eivät saa käyttää istuimien sähkölämmitystä. Muussa tapauksessa voi aiheutua palovammoja.

Istuinten sähkölämmityksen automaattisen aloituksen aktivointi/deaktivointi

Istuimien sähkölämmityksen aloitus on mahdollista asettaa olemaan aktivoitu/deaktivoitu käynnistettäessä moottori. Automaattisen käynnistyksen ollessa aktivoituna sähkölämmitys käynnistyy alhaisessa ulkolämpötilassa.

Painakaa Asetukset keskinäytön päänäkymässä.
Painakaa Ilmastointi.
Kohdassa Kulj. istuimen autom. lämmityksen taso ja Matk. istuimen autom. lämmityksen taso, valitkaa Pois, Alhainen, Keskitaso tai Voimakas kuljettajan ja matkustajan sähkölämmitteisten istuinten aktivoimiseksi/deaktivoimiseksi ja automaattisen aloituksen tason valitsemiseksi.