Radio

Gebruik de geïnstalleerde radio-app om in de auto naar de radio te luisteren.

DAB- en FM-radiozenders koppelen

Je kunt DAB en FM koppelen, zodat de auto automatisch de zender met de sterkste frequentie selecteert uit de DAB- of FM-zenders van gekoppelde zenders. Deze functie is ingeschakeld als je de auto in ontvangst neemt, maar je kunt dit in de instellingen van de radio-app uitschakelen.

Radioberichten

Als je naar de radio luistert, kun je berichten horen die de radio-uitzending onderbreken. Dit kunnen alarmen, waarschuwingen, het nieuws of verkeersberichten zijn, en ze worden samen met een melding op het display gegeven. Je kunt deze berichten uitschakelen en naar de radio blijven luisteren door de melding weg te drukken.

In de radio-instellingen kun je kiezen welke radioberichten je te horen krijgt. Druk op het symbool voor instellingen bovenin de radio-app en schakel de berichten in of uit. Standaard zijn alarmberichten ingeschakeld, maar waarschuwingen, het nieuws en verkeersberichten zijn uitgeschakeld.

Favoriete radiozenders

Je kunt radiozenders aan je favorietenlijst toevoegen, zodat je ze snel kunt selecteren.

Tip

In de App-store kun je andere radio-apps vinden en downloaden.