Toetsenbord

Het toetsenbord op het display wordt weergegeven als je tekst of cijfers moet invoeren. Je kunt veel functies ervan in de instellingen aanpassen.

Je kunt het toetsenbord op het scherm gebruiken om tekst of cijfers in te voeren. Bijvoorbeeld als je in de navigatie-app naar een bestemming zoekt of het wachtwoord voor een wifinetwerk moet invoeren.

De indeling van het toetsenbord kan wisselen afhankelijk van het type invoerveld waarin je typt.

Het toetsenbord ondersteunt een aantal alternatieve methoden voor het invoeren van tekst. Voorbeelden daarvan zijn:
  • Typen door swipen
  • Spraak naar tekst
  • Met de hand schrijven

Tip

Je kunt andere toetsenborden downloaden in de app-store in de app-bibliotheek.