Gebruikersaccounts, profielen en services

Haal meer uit je auto door deze aan te passen met profielen en met de app op je telefoon te verbinden. Dan kun je nog meer functies en diensten gebruiken, zoals ondersteunign bij problemen onderweg.

N.b.

Voor veel diensten die beschikbaar zijn voor je auto, heb je een geregistreerd persoonlijk account nodig, bijvoorbeeld je Volvo-ID.
Zo haal je het maximale uit je autobeleving:
  • Koppel je Volvo ID
  • Download de mobiele app voor deze auto naar je telefoon
  • Stel je gebruikersprofiel in en pas de instellingen van je auto aan
  • Meld je aan met je Google-account