Aanpassing en instellingen

Je kunt veel functies en gedrag van de auto in de instellingen aanpassen.

Waar vind je de instellingen?

De in- en afstellingen staan op de volgende locaties:
  • Het tabblad Instellingen op het display bevat de meeste in- en afstellingen van de auto. Je opent ze door op het autosymbool in de onderste balk te drukken en naar Settings te gaan. Op het tabblad staan verschillende categorieën.
  • Sommige weergaven en apps in de auto hebben hun eigen delen met instellingen. Open de app of weergave en kijk welke aanpassingsopties er zijn.
  • De mobiele app voor de auto heeft instellingen voor functies die op afstand kunnen worden gebruikt en voor verbonden functies.

Soorten instellingen

De instellingen van de auto kunnen op verschillende manieren worden toegepast, afhankelijk van het type. De meeste instellingen zijn specifiek voor een gebruikersprofiel, maar sommige instellingen zijn van toepassing op alle gebruikers van de auto. Een paar instellingen kunnen alleen worden aangepast als het eigenaarsprofiel, met beheersrechten, wordt gebruikt.

Tip

Aangepaste ervaring

Stel gebruikersprofielen voor alle bestuurders in voor een aangepaste ervaring. Er zijn talloze specifieke instellingen per profiel die automatisch worden toegepast als je je profiel selecteert.

Sommige instellingen worden permanent toegepast zodra je ze wijzigt, terwijl andere instellingen alleen tijdelijk worden toegepast, bijvoorbeeld tot het einde van de huidige rit.