Een nieuwe eigenaar

De bestuurder van de auto moet bij Volvo zijn geregistreerd om alle beschikbare functies en diensten te gebruiken. Als de auto een nieuwe eigenaar krijgt, moet de huidige eigenaar worden verwijderd om de nieuwe eigenaar toegang te geven.

De huidige eigenaar moet de verbinding tussen de mobiele app en de auto verbreken. De nieuwe eigenaar moet dan de mobiele app met de auto verbinden voordat hij of zij deze gebruikt.

N.b.

De auto resetten

Wanneer de huidige eigenaar zijn auto heeft overgedragen, worden de fabrieksinstellingen van de auto automatisch hersteld. Dat betekent dat profielen, gebruikersgegevens en andere individuele instellingen worden verwijderd.