Gebruikersgegevens resetten

Gebruikersgegevens en systeeminstellingen worden via het middendisplay gereset.
Instellingen waarvoor naar de standaardwaarde kan worden gereset:
  • appinstellingen
  • netwerkinstellingen (alleen admin)
  • fabrieksreset (alleen admin) - profielen, gebruikersgegevens, gekoppelde sleutels en persoonlijke instellingen enz. worden verwijderd.

Bij doorverkoop moeten gebruikersgegevens en systeeminstellingen worden gereset naar de fabrieksinstellingen.

Instellingen resetten via het middendisplay

Druk op iCup-2037-Settings symbol.
Ga verder naar Systeem, Instellingen resetten om de gewenste instelling te resetten.

Om netwerkinstellingen te kunnen resetten of een fabrieksreset uit te voeren moet het gebruikersprofiel beheerdersrechten hebben. Die krijgt u door in de profielweergave op de keuze Admin worden te klikken. Bij een fabrieksreset moeten ook alle sleutels van de auto in de auto aanwezig zijn.