Overdracht als de Volvo Cars-app* aan de auto is gekoppeld

Bij de overdracht aan een nieuwe eigenaar moeten er bepaalde stappen worden doorlopen om de vorige eigenaar los te koppelen en om de nieuwe eigenaar aan te kunnen sluiten op de Volvo Cars-app.

Auto verkopen

De vorige eigenaar moet de koppeling tussen de auto en de Volvo Cars-app verwijderen. Wanneer het eigendom wordt beëindigd, vindt er automatisch een fabrieksreset van de auto plaats, zodat profielen, persoonlijke gegevens, gekoppelde sleutels en persoonlijke instellingen enz. worden verwijderd.

Auto kopen

De nieuwe eigenaar moet de Volvo Cars-app op de auto aansluiten.

Overdracht bij import/export

Bij aankoop van een auto en import naar een ander land kunnen verdere maatregelen nodig zijn. Neem voor informatie contact op met een dealer.