Comfort en controle met de Volvo On Call-app

Volvo On Call-gebruikers hebben altijd rechtstreeks contact met hun auto via de Volvo On Call-app.

Zo kan bijvoorbeeld worden gekeken of lampen moeten worden vervangen of sproeiervloeistof moet worden bijgevuld. Ook kan de auto worden vergrendeld en ontgrendeld, kan het brandstofpeil worden gecontroleerd en kan gekeken worden waar het dichtstbijzijnde tankstation is. Verwarming met de standverwarming kan worden ingesteld en gestart en met de functie afstandsstart van auto (ERS1) kan de preconditioning worden gestart.

De Volvo On Call-app wordt voortdurend geüpdatet. Actuele informatie over beschikbare functies voor verschillende automodellen is te vinden op support.volvocars.com.

De Volvo On Call-app is beschikbaar voor iOS, Android en Windows Mobile. De app kunt u gratis downloaden in Apple Appstore, Google Play of Windows Phone Store.

1. 1 Engine Remote Start is beschikbaar op bepaalde markten en modellen.