Opladen hybride-accu - afsluiten

N.b.

Om de handschoen van de laadkabel los te kunnen nemen uit de 230 VAC-aansluiting van de auto, moet de auto eerst worden ontgrendeld met behulp van de transpondersleutel/PCC.
P3-V60H-Lås upp laddning avslutas
Ikon grå fyrkant 1

Ontgrendel de auto met de transpondersleutel/PCC* – de geblokkeerd/vergrendelde laadkabelstekker wordt vrijgegeven.

P3-13w46-V60H Plug out cable from car
Ikon grå fyrkant 2

Haal de kabel los uit de aansluiting van de auto, plaats de afdekking terug op de aansluiting en sluit de klep, zie Opladen hybride-accu - voorbereidingen.

P3-13w46-V60H Plug out cable from house
Ikon grå fyrkant 3

Haal de kabel uit het 230VAC-stopcontact.

Plaats de laadkabel terug in de bergruimte onder de vloer in de bagageruimte.

Oplading met dieselmotor

P3-1346-v60H-Knapp SAVE

De hybride-accu is ook op te laden met de dieselmotor van de auto, zie Aandrijving.