Instellingen voor bestuurdersdisplay

Instellingen voor de weergave-opties van het bestuurdersdisplay zijn te verrichten in het applicatiemenu van het bestuurdersdisplay en in het instellingsmenu van het middendisplay.

Instellingen in appmenu van bestuurdersdisplay

In het appmenu is te kiezen welke informatie op het bestuurdersdisplay moet verschijnen:
  • boordcomputer
  • mediaspeler
  • telefoon
  • navigatiesysteem*.

Instellingen op middendisplay

Informatietype kiezen

Druk op Instellingen op het hoofdscherm van het middendisplay.
Druk op My CarDisplaysInformatie bestuurdersscherm.

Kies wat er op de achtergrond moet verschijnen:

• Geen info in achtergrond tonen
  • Info huidige gespeelde media tonen
  • Navigatie ook tonen zonder ingestelde route1.

Thema kiezen

Druk op Instellingen op het hoofdscherm van het middendisplay.
Druk op My CarDisplaysToon skins

Kies thema (uiterlijk) van het bestuurdersdisplay:

• Glass
  • Minimalistic
  • Performance
  • Chrome Rings.

Taal kiezen

Druk op Instellingen op het hoofdscherm van het middendisplay.
Druk op SysteemSysteemtalen en -eenhedenSysteemtaal om een taal te kiezen.
Een wijziging werkt door op de taal op alle niveaus.

De instellingen zijn persoonlijk en worden automatisch opgeslagen onder het actieve gebruikersprofiel.

1. * Optie/accessoire.
  2. 1 Alleen bij het 12 inch bestuurdersdisplay verschijnt een kaart*. Bij het 8 inch bestuurdersdisplay verschijnt alleen routebegeleiding.