Communicatie bij een Connected Car

Wi-Fi-netwerk verwijderen

Bijgewerkt 7/23/2018

Niet gebruikte netwerken verwijderen.

Druk op Instellingen op het hoofdscherm.

Druk op Wi-FiOpgeslagen netwerken.

Druk op Vergeten voor het te verwijderen netwerk.

Bevestig uw keuze.

De auto zal vervolgens geen verbinding tot stand brengen met het desbetreffende netwerk.

Alle netwerken uit geheugen verwijderen

U kunt alle netwerken in één keer verwijderen door de fabrieksinstellingen te herstellen. Houd er in dat geval rekening mee dat dan de fabrieksinstellingen worden hersteld voor alle gebruikersgegevens en systeeminstellingen.


Was dit nuttig?