Funksjoner for elektrisk drift i Volvo On Call*-appen

Funksjonene til Volvo On Call-appen kan variere mellom ulike Volvo-modeller. Som eier av en hybridbil har du tilgang til Volvo On Call-funksjoner som blant annet viser batteri- og ladestatus, eller som hjelper deg å finne nærmeste ladestasjon.1

Batteri- og ladestatus

Hvis du vil se informasjon om batterinivået og hvor langt du kan kjøre på nåværende lading:
Gå til fanen Hjem.
Velg Batterirekkevidde.

Her finner du følgende informasjon:

• Batterinivå: Statusen til høyspenningsbatteriet vises grafisk.
  • Rekkevidde (km): avstandsindikasjon ved kjøring på bare batteri.
  • Ladestatus: Viser om ladekabelen er koblet til eller ikke.
  • Bilens posisjon.

Mine ladeplasser

Volvo On Call-appen hjelper deg å finne nærmeste ladestasjon og gir deg mulighet til å lagre åtte ladeplasser i en favorittliste. Du kan også foreta følgende innstillinger for lagringsplassene:

• Legge inn en påminnelse om lading hvis du stopper ved en ladeplass i favorittlisten din uten å lade.
  • Planlagt lading (start- og sluttid).
  • Melding ved avbrutt lading, f.eks. på grunn av strømbrudd.

Innstillinger for mine ladesteder

Opprette unike innstillinger for favorittladeplassene dine:
Gå til fanen Hjem.
Velg Batterirekkevidde.
Velg en ladeplass (eller legg til en ny).

Her kan du foreta innstillinger for ladeplassene dine ved å slå ladepåminnelser på/av og planlegge lading.

Forklimatisering

Eiere av hybridbiler kan styre klimaanlegget i bilen fra appen og kjøle ned eller varme opp kupeen til ønsket temperatur. For at bilen skal kunne kjøles ned, må den være koblet til strømnett.

Stille inn forklimatisering:
Gå til fanen Hjem.
Velg Parkeringsvarmer/parkeringsklima.
Programmer Timer 1 og Timer 2 ved å velge det tidspunktet da du vil at forvarmingen skal være ferdig.
Bilen vil varme opp eller kjøle ned bilkupeen for å oppnå ønsket innetemperatur. Den ønskede temperaturen er den aktuelle innstillingen du har foretatt for klimasystemet.

Du kan også styre klimaet med direkte tiltak fra appen. Trykk på Start eller Stans under Parkeringsvarmer/parkeringsklima. Disse kommandoene vil avbryte eventuelle innlagte timere.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Tilgang til forskjellige funksjoner for elektrisk drift varierer avhengig av marked.