Artikkelversjon 2024.15.0

Generell personvernerklæring for Volvo Cars

Gjelder fra:

Publisert:

Velkommen!

Vi tar ditt personvern på alvor og ønsker å være transparente og gi deg informasjon om hvordan vi bruker dine personopplysninger. Vi vil bare bruke dine personopplysninger for tydelig beskrevne formål og i samsvar med dine rettigheter for personvern.

For å kunne gi deg frihet til å bevege deg på en personlig, bærekraftig og sikker måte utvikler vi hele tiden nye produkter og tjenester. Når disse blir tilgjengelige, vil de også være omfattet av denne erklæringen, med mindre vi tydelig informerer om annet.

Denne erklæringen forklarer hvordan vi hos Volvo Cars behandler personopplysninger. Den gjelder våre samhandlinger med personer, som for eksempel eksisterende og potensielle kunder, besøkere på nettsider og forretningspartnere. Fra nå av vil vi samlet referere til de forskjellige personene vi samhandler med som "du" eller "din".

Vennligst merk at noen Volvo Cars-produkter har sin egen personvernerklæring som vil forklare den spesielle behandlingen som skjer som del av dette produktet eller tjenesten. Vi har oppført disse for deg nedenfor. Du kan enkelt få tilgang til disse ved å følge lenkene direkte.

I denne erklæringen vil du finne informasjon om:

1. Hvem vi er

Volvo Car Corporation er en svensk juridisk enhet med organisasjonsnummer 556074-3089 og registrert adresse i Assar Gabrielssons väg, SE-405 31, Göteborg, Sverige. Volvo Car Corporation og deres gruppeselskaper er ansvarlige for behandlingen av dine personopplysninger ("vi", "Volvo", "vår", "oss"). Vi er et globalt selskap og leverer produkter og tjenester i hele verden. Du finner mer informasjon om de forskjellige enheten som opererer i de forskjellige markedene her.

2. Hvilke personopplysninger vi bruker og hvorfor

Personopplysninger er informasjon som direkte eller indirekte relateres til deg som en naturlig, levende person. I samsvar med dette er personopplysninger informasjon om deg, som for eksempel navn, fødselsdato, kontaktinformasjon, finansiell informasjon, IP-adresse og informasjon du leverer til oss når du er i kontakt med vår kundestøttetjeneste. Vår bruk av dine personopplysninger kalles behandling. All behandling av personopplysninger skal være berettiget. Dette kalles å ha et "behandlingsgrunnlag". Det juridiske grunnlaget vi bygger på når vi behandler forskjellige kategorier med personopplysninger er beskrevet nedenfor. Behandlingsgrunnlaget er forskjellig avhengig av hvilket formål vi bruker personopplysningene dine til. Se nedenfor for å lese mer om de forskjellige juridiske grunnlagene.

  • Nødvendig for gjennomføring av kontrakten: Dette grunnlaget brukes når behandlingen av personopplysningene dine er nødvendig for å inngå og utføre våre forpliktelser under en kontrakt med deg.
  • Nødvendig for å oppfylle våre eller en tredjeparts berettigede interesse: Dette grunnlaget brukes når behandlingen av personopplysningene dine er nødvendig for at vi skal kunne forfølge en forretningsinteresse som ikke overstyrer din interesse for at dine personopplysninger ikke skal behandles.
  • Samtykke gitt av deg: Dette grunnlaget brukes når du gir oss ditt samtykke til å behandle personopplysningene dine for spesielle formål.
  • Nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse: Dette grunnlaget brukes der vi er pålagt i lovverket å behandle personopplysningene dine.

Merk at når en datakategori vises med fet skrift nedenfor, vil ordlisten på slutten av denne erklæringen forklare nærmere hva denne kategorien inneholder.

2.1 Når du besøker våre nettsider

Vi behandler visse personopplysninger (spesielt nettidentifikatorer i henhold til ordlisten) fra deg når du bruker nettsidene våre. Omfanget av nettidentifikatorer og andre personopplysninger behandles avhengig av din konkrete bruk av nettsidens tjenester og funksjoner, som beskrevet nedenfor. For ytterligere informasjoner om anvendte teknologier, som f.eks. informasjonskapsler, se vår informasjonsmerknad om informasjonskapsler.

Tabellen nedenfor viser flere detaljer om dataelementene som kalles "nettidentifikatorer".

Hvordan vil vi bruke dine personopplysninger ("formål")Informasjonen vi bruker ("personopplysninger")Behandlingsgrunnlag
Når du besøker og samhandler med vår nettside, samler vi automatisk inn data som sendes fra din nettleser for å etablere en kobling til vår nettside.
  • IP-adresse
  • Enhetsinformasjon
  • Tidsstempel for tilgangen
  • Nettsider som nettsiden fikk tilgang til
  • Nettsider som ble tilknyttet fra vår nettside
Vår berettigede interesse i å levere deg en sikker nettside.
For å oppdage svindel og misbruk når du samhandler med våre nettfunksjoner, f.eks. misbruk av skjemaer, oppdagelse av roboter.
  • IP-adresse
  • Opplysninger som du leverer til oss ved dine samhandlinger
Vår berettigede interesse i å oppdage svindel og misbruk.
For å huske dine valg på vår nettside (som personverninnstillinger, artikler i handlekurven, språk).
  • Foretrukket språk
  • Samtykkeinformasjon
  • Informasjonskapsler

Hvis du er logget inn, informasjon du leverer til oss (som kontaktinformasjoner, bestillinger, bilinformasjoner, konfigurasjoner)

Vår berettigede interesse i å administrere våre samhandlinger med deg, forbedre vår forretningsoperasjoner og kundeopplevelsen.
For å levere en nettpratfunksjon til deg.
  • Informasjonskapsler
  • Utskrifter (ved forespørsel)
  • Informasjon som gjelder din forespørsel (se detaljer i Avsnitt 2.2)
Vår berettigede interesse i å administrere våre samhandlinger med deg, forbedre vår forretningsoperasjoner og kundeopplevelsen.
For å levere deg karttjenester har vi lagt inn innhold fra tredjeparts-tjenesteleverandører som bare overfører personopplysninger når du bruker denne tjenesten. Karttjenesteleverandørene er ansvarlige for den etterfølgende databehandlingen.
  • IP-adresse
  • Stedsdata
Vår berettigede interesse i å levere deg en karttjeneste og knytte deg til våre virksomhetspartnere.
For å måle hvordan nettsidene våre brukes og for å få innsikt i hvordan tjenestene våre brukes, for bedre forståelse av brukerens atferd og å forbedre brukbarheten og påliteligheten til nettsidene og også din netterfaring.
  • Brukerinformasjoner (som IP-adresse, enhetsinformasjon, informasjonskapselidentifikatorer)
  • Brukerdata (som vist innhold, tid på siden, handlinger utført på siden)
  • hvis aktuelt, bestillings-ID
Ditt samtykke til ytelsen og/eller analyseinformasjonskapsler og påfølgende databehandlingsaktiviteter i henhold til vår plattform for samtykkeadministrasjon.
For å vise personalisert innhold og reklame på våre nettsider og sosiale medieplattformer. Og for å måle effektiviteten av våre kampanjer.
  • Brukerinformasjoner (som IP-adresse, enhetsinformasjon, informasjonskapselidentifikatorer)
  • Brukerdata (som vist innhold, tid på siden, handlinger utført på siden)
  • Nettsider og reklame som sendte deg til vår nettside
  • Måleparametere for engasjement
Ditt samtykke til kategorien av markedsføringsinformasjonskapsler og påfølgende databehandlingsaktiviteter i henhold til vår plattform for samtykkeadministrasjon.

2.2 Kommunisere og koble til

Kommunikasjon er sentralt i alle våre relasjoner. Vi ønsker å høre fra deg og kunne svare deg når du kommuniserer med oss. For å gjøre det må vi behandle dine personopplysninger som forklart nedenfor.

Hvordan vil vi bruke dine personopplysninger ("formål")Informasjonen vi bruker ("personopplysninger")Behandlingsgrunnlag

For å kommunisere med hverandre og behandle forespørsler og klager gjennom en kanal som f.eks. nettprat, e-post, sosiale medieplattformer, nettfora, anropssenteret vårt eller når du besøker oss personlig.

Og for å forbedre og levere mer effektive kundestøttetjenester ser vi gjennom våre samhandlinger med deg

  • Kontaktinformasjoner, Volvo-ID og kontaktpreferanser
  • Informasjon om bilen din, produktene eller tjenestene vi leverer deg og/eller din bruk av disse
  • Kontraktinformasjoner, hvis aktuelt
  • Økonomisk informasjon, hvis aktuelt
  • Opptak og utskrifter av samtaler og kommunikasjoner mellom oss
  • Informasjon fra bilen
  • Personopplysninger du leverer til oss og som er nødvendig for å svare på alle kommunikasjoner med deg

Vår berettigede interesse i å administrere våre samhandlinger med deg, forbedre vår forretningsoperasjoner og kundeopplevelsen.

For å be deg om tilbakemeldinger om våre samhandlinger, produkter eller tjenester gjennom undersøkelser.

For å gjennomføre undersøkelser, statiske analyser og oppnå en bedre forståelse for våre interessert og bekymringer.

  • KONTAKTDETALJER
  • Alder
  • Bilinformasjoner
  • Kontraktinformasjoner
  • Antall åpninger/klikk
  • Andre personopplysninger du leverer til oss i svarene i undersøkelsen

Våre berettigede interesse i:

  • å forbedre våre produkter, tjenester og kundeopplevelse
  • å forstå generell ytelse i undersøkelser og samhandling i undersøkelser
For å planlegge, organisere og administrere arrangementer som du har godtatt å delta i.
  • Informasjon som er levert i forbindelse med din registrering for arrangementet og deltakelse, inkludert kontaktinformasjoner
  • Personopplysninger som vi samler inn under arrangementet (inkludert, hvis aktuelt, bilder og videoer som viser deg)
  • Hvis relevant, kosthold og tilgangskrav

Vår berettigede interesse i å utforme og administrere arrangementer og publisere Volvos aktiviteter.

Når du deltar i et spesielt arrangement, refererer vi til personvernerklæringen for dette spesielle arrangementet for mer informasjon om hvordan Volvo Cars bruker dine personopplysninger.

For å planlegge generell administrasjon og drift av virksomheten vår.
  • KONTAKTDETALJER
  • Din transaksjons- og betalingshistorikk med oss (hvis aktuelt)
  • Din bruk av våre tjenester, mobilapper og nettsider
Vår berettigede interesse i å administrere våre daglige operasjoner.
Hvis du ennå ikke er kunde hos Volvo Cars, behandler vi også dine personopplysninger med formål administrasjon av mulige kunder.
  • KONTAKTDETALJER
  • Bilen din og tjenestepreferanser og interesser
  • Foretrukket forhandler
Vår berettigede interesse i å behandle mulige kunder på korrekt måte.

2.3 Markedsføring og tilbud

Vi ønsker å holde deg oppdatert og kunne levere deg relevante nyheter, markedsføringsinnhold og tilbud. For å gjøre det bruker vi personopplysningene som vi samler inn direkte fra deg og fra tredjepartsleverandører. Vi bruker også disse personopplysningene for å skreddersy kommunikasjoner til deg og for å gjøre din opplevelse av innholdet personlig. Når vi innhenter informasjon om deg fra tredjeparter, har vi implementert kontroller og evalueringer for å bekrefte at informasjonen er innhentet på lovlig måte av den aktuelle tredjeparten og at tredjeparten har rett til å levere oss denne informasjonen. Vi leverer deg relevante nyheter, markedsføringsinnhold og tilbud gjennom mange kanaler som f.eks. brev i posten, telefon, e-post, Volvo Cars-appen og sosiale medier.

Hvis du ikke lenger ønsker å motta markedsføring og tilbud fra oss, kan du alltid gi oss beskjed ved å velge "avmelding" i bunnen av alle markedsførings-e-poster eller lignende i de andre kanalene.

Som del av våre markedsføringskommunikasjoner arbeider vi med digitale reklamepartnere for å lage og vise markedsføringsinnhold på sosiale nettverk og reklamenettverk på nettet. I det videre vil vi referere til disse partnere som "Reklamepartnere". Disse leverandørene bruker personopplysninger som er levert av oss fra andre teknologier som f.eks. informasjonskapsler for å vise skreddersydd og relevant reklame. Du kan finne mer informasjon om dette nedenfor.

Hvordan vil vi bruke dine personopplysninger ("formål")Informasjonen vi bruker ("personopplysninger")Behandlingsgrunnlag

For å registrere og administrere dine valg.

For å sende markedsføringskommunikasjon som du har bedt om eller som kan være av interesse for deg, i henhold til dine preferanser.

  • KONTAKTDETALJER
  • Kontaktpreferanser for markedsføringskommunikasjoner
  • Kontraktinformasjoner, hvis aktuelt
  • Bilinformasjoner, hvis aktuelt
  • Oppføring med dine valg (dato og tid for ditt valg og opprinnelsessystem)

Ditt samtykke til å motta direkte markedsføringskommunikasjon fra oss.

Når du har kjøpt et produkt eller en tjeneste fra oss, og der det er aktuelt og vi sender markedsføringskommunikasjoner til deg som representant for en virksomhet, er vår berettigede interesse å kunne sende deg markedsføringskommunikasjoner.

Våre juridiske forpliktelser til å dokumentere og demonstrere om du har samtykket til å motta markedsføringskommunikasjoner fra oss og registrere og respektere dine kontaktpreferanser og når og hva du har valgt bort.

For å vise og levere deg relevante markedsføringskommunikasjoner og tilbud som er personlige og skreddersydd til dine preferanser og interesser.

For å hjelpe oss med å forstå dine spesifikke interesser og preferanser slik at vi kan skreddersy kommunikasjoner til deg.

Skreddersøm av kommunikasjoner på denne måten kan være et resultat av analyser eller forutsigelser av dine personlige preferanser basert på informasjonen vi har lagret om deg (også kalt profilering).

  • KONTAKTDETALJER
  • Informasjon om bilen din
  • Volvo-ID
  • Enhets-ID
  • Nettidentifikatorer
  • Åpnings- og klikkfrekvens for e-post
  • Din bruk av våre tjenester, mobilapper og nettsider (i den grad dette kan lenkes til deg)*.
  • Kontraktinformasjoner (hvis aktuelt)
  • Informasjon som oppstår fra statistisk ytelsesanalyse av våre markedsføringskommunikasjoner
  • Informasjon relatert til din bruk av våre tjenester
  • Kjøpshistorikk
  • Foretrukket forhandler
  • Servicehistorikk

Vår berettigede interesse i å levere mer relevant reklame til deg.

Ditt samtykke til vår behandling av disse personopplysningene med formål markedsføring, og der det er aktuelt, ditt samtykke til relevante informasjonskapsler og lignende teknologier.

For å vise deg relevant og skreddersydd Volvo Cars-reklame, når du besøker nettstedene til våre reklamepartnere, og innenfor sosiale medier og direkte kommunikasjoner (dette kalles vanligvis retargeting).

For å gjøre det mulig for oss å finne og samhandle med riktig publikum og for å levere reklame til disse personene.

  • KONTAKTDETALJER
  • Åpnings- og klikkfrekvens for e-post
  • Nettidentifikatorer

Ditt samtykke til relevante informasjonskapsler eller lignende teknologier på nettsiden vår og der det er aktuelt, ditt forutgående samtykke til markedsføringskommunikasjoner basert på informasjonskapsler og andre nettidentifikatorer som krever ditt samtykke.

Ditt samtykke til å motta markedsføring fra oss eller, dersom du har kjøpt et produkt eller en tjeneste fra oss, vår berettigede interesse i å vise og sende deg markedsføring.

Vår berettigede interesse i å reklamere for produktene og tjenestene våre og å levere mer relevant reklame til deg.

Vi anser våre Reklamepartnere, som f.eks. Meta og Google, som felles ansvarlige med oss (felles kontrollører) i disse sammenhengene.

For å innhente statistisk innsikt til våre markedsføringskommunikasjoner.
  • Måleparametere for engasjement
  • Åpnings- og klikkfrekvens for e-post, detaljer om dine samhandlinger med våre e-poster og lenker som klikkes. E-postene og nettsidene våre inneholder sporingspiksler som måler åpne- og klikkefrekvenser.
  • Din bruk av vår Volvo Cars-app, inkludert nedlastinger, aktiveringer, lisensstatus, abonnementer, rekkevidde for sosiale mediekanaler, engasjementer, klikk, åpninger, lenker, videoavspilling basert på IP-er, sporingspiksler og tredjepartskontakter.
Vår berettigede interesse i å måle effektiviteten ved våre markedsføringskommunikasjoner og aktiviteter, avhengig av om brukeren har akseptert informasjonskapsler for reklame når vi mottar informasjon fra en enhet.

* Dette vil være tilfelle for bruk av appen når du er logget inn med din Volvo-ID og ved lesing på nettsider når du følger en link du har mottatt i en e-post og når du ber om en tjeneste som er linket til ditt telefonnummer eller e-postadresse, som f.eks. utføre en bestilling av service eller registrering for en testkjøring.

2.4 Levering av produkter og tjenester

Et kontraktsmessig forhold opprettes mellom oss når du bestiller, tegner deg for eller kjøper et produkt eller en tjeneste. Vi samler inn den informasjonen som er nødvendig for at vi skal kunne klargjøre, inngå og oppfylle kontrakten. Personopplysningene vi samler inn avhenger av kontrakten. Klikk på de forskjellige kontraktene nedenfor for å finne ut mer.

2.4.1 Testkjøring

Hvordan vil vi bruke dine personopplysninger ("formål")Informasjonen vi bruker ("personopplysninger")Behandlingsgrunnlag

For å administrere og forberede din testkjøring.

For å kunne sikre våre rettigheter og hente tilbake en testbil (som vi eier) dersom det oppstår et brudd på kontrakten.

  • KONTAKTDETALJER
  • Bevis på personlig identifikasjon
  • Ved behov, bilposisjonsdata

Gjennomføring av kontrakten.

Vår berettigede interesse i å overvåke din overholdelse av kontrakten (inkludert henting av bil når du har tegnet deg for en testkjøring).

2.4.2 Care by Volvo-abonnement og nettkjøp inkludert finansieringstilbud for bil

2.4.2.1 Enkeltkunde eller enkeltselger

Hvordan vil vi bruke dine personopplysninger ("formål")Informasjonen vi bruker ("personopplysninger")Behandlingsgrunnlag

For å behandle og klargjøre din bestilling.

For å verifisere din identitet og innhente din kredittverdighet når du tegner deg for et bilabonnement eller en annen form for bilfinansieringstilbud. Se avsnittet "Deling av dine personopplysninger" om hvordan vi deler personopplysningene med kredittopplysningsselskaper.

For å gjennomføre en ekstra rimelighetssjekk av din inntekt dersom den tidligere kredittsjekken ikke er tilstrekkelig for å bekrefte din kredittverdighet.

For å evaluere våre kredittrisikomodeller og forhindre svindel.

For å gjennomføre en kjenn-din-kunde-kontroll i forhold til sanksjonslister for å hindre svindel, hvitvasking, terrorfinansiering og fastslå kunder som er politisk eksponerte personer.

  • KONTAKTDETALJER
  • Bevis på personlig identifikasjon
  • Økonomisk informasjon

Gjennomføring av kontrakten. Vår berettigede interesse i å vite hvem vi inngår avtale med og for å sikre at du kan betale disse beløpene som du har tegnet deg for.

Vår berettigede interesse i å evaluere og optimere vår kredittrisikomodell og forhindre svindel.

For å overholde våre juridiske forpliktelser til å følge aktuelle hvitvaskingslover eller våre berettigede interesser når det er aktuelt.

For å opprette og administrere kontrakten for produktene og tjenestene som du har bedt om.

For å legge til rette for betalingen og gjennomføre gjeldsinnkreving (hvis aktuelt, se avsnittet "Deling av personopplysninger" om hvordan vi deler personopplysninger med gjeldsinnkrevingsselskaper).

For å registrere bilen i det nasjonale bilregisteret og aktivere bilforsikringen som er inkludert i bilens pris (hvis aktuelt).

For å kunne sikre våre rettigheter dersom det oppstår et brudd på kontrakten.

  • Bevis på personlig identifikasjon
  • KONTAKTDETALJER
  • Volvo-ID
  • Volvo-kundenummer
  • Bilinformasjoner
  • Økonomisk informasjon
  • Alder

Gjennomføring av kontrakten.

For å overholde våre juridiske forpliktelser for bilregistrering.

2.4.2.2 Bedriftskunder

Hvordan vil vi bruke dine personopplysninger ("formål")Informasjonen vi bruker ("personopplysninger")Behandlingsgrunnlag

For å administrere bestillingen og verifisere den utpekte underskriveren for den juridiske enheten.

For å gjennomføre kontrakten og levere betalingsinstruksjoner.

For å kunne sikre våre rettigheter dersom det oppstår et brudd på kontrakten.

For markedsføring, se Markedsføring og tilbud.

  • Bevis på personlig identifikasjon
  • KONTAKTDETALJER
  • Bekreftelsesbrev eller fullmakt

Vår berettigede interesse i administrere, avslutte og oppfylle kontrakten vi inngår med den juridiske enheten du representerer.

For å overholde våre juridiske forpliktelser.

2.4.2.3 Bedriftskunde med flåtekonto på nettet

Hvordan vil vi bruke dine personopplysninger ("formål")Informasjonen vi bruker ("personopplysninger")Behandlingsgrunnlag

For å opprette en flåtekonto og for å verifisere deg som flåtekonto-bruker ved innlogging.

For å verifisere din identitet og at du er en autorisert person for å underskrive på vegne av selskapet du arbeider i.

For å kommunisere med deg, behandle bestillingen, gjennomføre kontrakten og levere betalingsinstruksjoner.

For å kunne sikre våre rettigheter dersom det oppstår et brudd på kontrakten.

For å gjennomføre en kjenn-din-kunde-kontroll i forhold til sanksjonslister for å hindre svindel, hvitvasking, terrorfinansiering og fastslå kunder som er politisk eksponerte personer.

For markedsføring, se Markedsføring og tilbud.

  • KONTAKTDETALJER
  • Volvo-ID
  • Passord
  • Bevis på personlig identifikasjon
  • Bekreftelsesbrev eller fullmakt

Vår berettigede interesse i administrere, avslutte og oppfylle kontrakten vi inngår med den juridiske enheten du representerer.

For å overholde våre juridiske forpliktelser til å følge hvitvaskingslover.

Vår berettigede interesse i å evaluere vår flåtetjeneste på nettet.

2.4.3 Tilknyttede tjenester i bilene våre

Mange av våre Volvo cars leveres med tilknyttede tjenester. For å levere disse tjenestene bruker vi følgende personopplysninger som forklart nedenfor.

Hvordan vil vi bruke dine personopplysninger ("formål")Informasjonen vi bruker ("personopplysninger")Behandlingsgrunnlag

For å vurdere bilens helsetilstand basert på nåværende og historiske informasjon for å planlegge service og vedlikehold og utføre dette der det er nødvendig.

For å ta kontakt med deg om kontrakten og tjenestene som er inkludert.

For å kunne sikre våre rettigheter og hente tilbake en abonnementsbil (som vi eller våre finansielle partnere eier) dersom det oppstår et brudd på kontrakten. Når det er nødvendig for våre eller tredjeparters berettigede interesser i å etablere, utøve eller forsvare oss selv mot juridiske krav eller etter forespørsel som mottas fra håndhever av lovverket og når de behøver informasjon for å utøve aktiviteter for forhindring av kriminalitet og sanksjonering, kan vi utlevere informasjon til håndhever av lovverket etter intern godkjenning.

  • Informasjon fra bilen
  • Billokaliseringsdata
  • KONTAKTDETALJER
  • Bevis på personlig identifikasjon
  • Volvo-ID
  • Volvo-kundenummer
  • Bilinformasjoner

Gjennomføring av kontrakten (f.eks. for vedlikeholdstjenester og forutsigende vedlikeholdstjenester som er inkludert i en Care by Volvo-abonnementskontrakt).

Vår berettigede interesse i å overvåke din overholdelse av kontrakten (inkludert henting av bil når du har tegnet deg for en abonnementskontrakt).

For å overholde våre eller tredjeparters juridiske forpliktelser eller vår berettigede interesse i å levere data til håndhevere av lovverket når det mistenkes en alvorlig forbrytelse eller når det er nødvendig for å etablere, utøve eller forsvare oss selv mot juridiske krav, i samsvar med våre interne prosesser.

For å kunne levere deg funksjoner i bilen som f.eks. tilknyttede tjenester og sikkerhetsfunksjoner i bilen.
  • KONTAKTDETALJER
  • Volvo-ID

Vår berettigede interesse i å levere deg funksjoner i bilen og å garantere tilknyttede tjenester.

Gjennomføring av kontrakten (som f.eks. levering av tilknyttede tjenester til deg).

2.4.4 Volvo-ID

En Volvo-ID er en unik, personlig og ikke-overførbar ID, som gir tilgang til en omfattende serie med Volvo-tjenester både på nettet og i bilen din. For at vi skal kunne levere deg en Volvo-ID vil vi bruke personopplysningene dine som forklart nedenfor.

Hvordan vil vi bruke dine personopplysninger ("formål")Informasjonen vi bruker ("personopplysninger")Behandlingsgrunnlag
For å opprette din Volvo-ID og legge til rette for din tilgang til tjenester innenfor Volvo Cars digitale økosystem.
  • Kontaktinformasjon
  • Volvo-ID
  • Bilinformasjoner (hvis aktuelt)
  • Passord
  • Foretrukket språk
Gjennomføring av kontrakten.
For å administrere din(e) bestilling(er), ta kontakt og kommunisere med deg om tjenester du har bestilt ved bruk av din Volvo-ID.
  • Kontaktinformasjon
  • Bilinformasjoner
  • Bestillingsinformasjoner (tid, avtalested, anvendt kommunikasjonskanal, bestillingsstatus)
  • All informasjon du leverer til oss når du legger inn din bestilling, som f.eks. beskrivelse av problemet som skal løses
  • Informasjon om appen og enheten din (hvis aktuelt)
Vår berettigede interesse i å administrere og kommunisere med deg om din(e) bestilling(er).

2.4.5 Henting og levering

Henting og levering er en tjeneste som gir deg mulighet til å få bilen din hentet for service eller reparasjon og deretter returnert til deg. For å levere denne tjenesten til deg vil vi bruke personopplysningene dine som forklart nedenfor.

Hvordan vil vi bruke dine personopplysninger ("formål")Informasjonen vi bruker ("personopplysninger")Behandlingsgrunnlag

For å opprette din konto for henting og levering, levere tjenesten og kommunisere med deg.

For å vise deg den nærmeste forhandleren eller verkstedet som kan levere denne tjenesten.

  • KONTAKTDETALJER
  • Passord
  • Bilposisjonsdata
  • Tjenestehistorikk for henting og levering
  • Bilinformasjoner
  • All informasjon du leverer til oss i forbindelse bruk av tjenesten (f.eks. hentemerknader)
  • Nettidentifikatorer

Gjennomføring av en kontrakt.

Ditt samtykke til sporingsteknologier for sted på din enhet eller vår nettside.

For å levere deg en lånebil (hvis aktuelt).
  • Bevis på personlig identitet
  • Forsikringsinformasjoner
  • Bilinformasjoner
  • KONTAKTDETALJER
Gjennomføring av en kontrakt.

2.5 Garanti, kravadministrasjon og tilbakekallinger

For at vi skal kunne behandle garantisaker, krav og eventuelle tilbakekallinger av produkter og tjenester vil vi bruke dine personopplysninger som forklart nedenfor.

Hvordan vil vi bruke dine personopplysninger ("formål")Informasjonen vi bruker ("personopplysninger")Behandlingsgrunnlag

For å opprette og administrere bilgarantier (hvis aktuelt) og for å vurdere og administrere garantikrav du kan opprette.

For å administrere, aktivere og behandle tilbakekallinger og produktrelaterte krav (som f.eks. produktansvarskrav).

  • Kontaktinformasjon
  • Kontraktinformasjoner
  • Bilinformasjoner
  • Informasjon fra bilen, etter behov
  • Annen informasjon du leverer til oss i forbindelse med kravet ditt

Gjennomføring av kontrakten.

For å overholde våre juridiske forpliktelser (f.eks. å administrere tilbakekallinger og problemer med produktsikkerhet/ansvar).

Vår berettigede interesse i å behandle krav for produktansvar.

2.6 Forskning og utvikling av våre produkter og tjenester

Vi utvikler, vurderer og utfører forskning av våre produkter og tjenester hele tiden. For å gjøre dette vil vi bruke personopplysningene dine som forklart nedenfor. I tillegg gjennomfører vi også analyser med anonymiserte data og på et aggregert nivå. I disse tilfellene kan dataene ikke knyttes til deg som person.

Hvordan vil vi bruke dine personopplysninger ("formål")Informasjonen vi bruker ("personopplysninger")Behandlingsgrunnlag
For å utvikle statistikk og utføre analyser av våre tjenester og produkter, å forstå markedets interesse for våre produkter og tilbud og hvordan de brukes.
  • Bilinformasjoner
  • KONTAKTDETALJER
  • Kontraktinformasjoner
  • Hele eller delvise registreringer av dine kundestøttesaker som er relevante for spesifikke problemer
Vår berettigede interesse i kontinuerlig forbedring av våre produkter, tjenester og tilbud.
For å analysere ytelsesdata fra biler og andre tjenester og levere oppdateringer ved behov.
  • Bilinformasjoner
  • Informasjon fra bilen
  • KONTAKTDETALJER
  • Analysedata for kjøring

Vår berettigede interesse i kontinuerlig forbedring av ytelse, kvalitet og sikkerhet i Volvo-biler, produkter og tjenester.

Ditt samtykke, når det er nødvendig.

For å planlegge generell administrasjon og drift av virksomheten vår.
  • KONTAKTDETALJER
  • Din transaksjons- og betalingshistorikk med oss
  • Din bruk av våre tjenester, mobilapper og nettsider
Vår berettigede interesse i å forstå vår virksomhet og kunder.

2.7 Ansatt hos vår forretningspartner eller konsulent

Som ansatt hos en av våre virksomhetspartnere eller en konsulent, bruker vi personopplysningene dine som forklart nedenfor slik at vi kan gjøre forretninger med selskapet som du representerer eller arbeider i. Men ansatte hos våre forhandlerpartnere eller verksteder som er engasjert med salg og service for våre biler, er ikke inkludert her.

Hvordan vil vi bruke dine personopplysninger ("formål")Informasjonen vi bruker ("personopplysninger")Behandlingsgrunnlag
For å opprettholde vår forretningsvirksomhet med deg, kommunisere med deg og på annen måte behandle saker som berører våre forretningsforhold.
  • Kontaktinformasjoner som du oppfører for profesjonelle formål
  • Annen informasjon som du gjør tilgjengelig for oss gjennom vårt forretningsforhold
Vår berettigede interesse i å opprettholde våre forretningsoperasjoner.
For å administrere trygghet og sikkerhet i våre anlegg.
  • Bilder som f.eks. videoopptak som er tatt opp i lukkede TV-systemer (CCTV) som er installert i våre anlegg
Vår berettigede interesse i å opprettholde trygghet og sikkerhet, forhindre tyveri og svindel på våre områder.

2.8 For aksjeeiere

Vi er et oppført selskap på det svenske aksjemarkedet. Dette betyr at vi må oppfylle våre forpliktelser til deg som aksjeeier. For å gjøre dette samler vi inn og lagrer følgende informasjon om deg i din rolle som aksjeeier.

Hvordan vil vi bruke dine personopplysninger ("formål")Informasjonen vi bruker ("personopplysninger")Behandlingsgrunnlag

For å identifisere aksjeeiere, administrere registeret med aksjeeiere, forberede generalforsamling og lede generalforsamlingen og tilhørende møter.

For å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som aksjeeier under gjeldende lovgiving.

For å kommunisere med deg som aksjeeier.

  • Kontaktinformasjon
  • Bevis på identifikasjon
  • Informasjon om fullmaktshavere som representerer aksjeeiere, der det er aktuelt
  • Informasjon om dine aksjer
  • Visuelt materiale og/eller lydopptak (som f.eks. opptak under en generalforsamling)
  • Annen informasjon som du gjør tilgjengelig for oss (f.eks. via e-post, meldinger til en generalforsamling, forespørsel om å ta opp en spesiell sak i en generalforsamling eller annen kommunikasjon)

For å overholde vår juridiske forpliktelse.

Vår berettigede interesse i å identifisere deg som aksjeeier og for å kommunisere med deg.

3. Deling av dine personopplysninger

Vi deler data med forskjellige organisasjoner for å drive virksomheten vår, for å opprettholde forholdet til deg og for å levere deg produkter og tjenester. For å rettferdiggjøre vår deling av personopplysninger bygger vi på forskjellige juridiske grunnlag avhengig av formålet. Dette kan for eksempel være ditt samtykke eller vår eller en tredjeparts berettigede interesse. I hvert tilfelle har vi inngått nødvendige databeskyttelsesavtaler for å sikre at dine personopplysninger brukes på lovlig måte og i samsvar med formålene som er angitt i denne personvernerklæringen.

Hvem ("Mottaker")Hvorfor ("Formål")
Andre gruppeselskaper innenfor Volvo Cars og deres underbehandlerePersonopplysninger overføres til andre gruppeselskaper for kundestøtte og tjenester som er relatert til planlegging av bilservice og vedlikehold, drift av nettside og levering av IT-systemer for bedriftsstøtte og datalagring.
IT-leverandører og deres underbehandlerePersonopplysninger overføres til IT-leverandører som leverer generelle bedriftsstøttesystemer, som f.eks. leverandører av programvare og datalagring.
Autorisert(e) Volvo Car-forhandler(e) (og deres underbehandlere)Personopplysninger overføres til autorisert(e) Volvo Cars-forhandler(e) når dette er nødvendig for å etterkomme din forespørsel, f.eks. med formål å kommunisere og administrere tilbudsforespørsler, testkjøringer eller overlevering av biler.
Autorisert(e) Volvo Car-reparatør(er) (og deres underbehandlere)Personopplysninger overføres til autorisert(e) Volvo Car-reparatør(er) med formål å levere tjenesten under Volvos serviceprogram.
Våre juridiske rådgivere og lignende profesjonelle konsulenterPersonopplysninger må utleveres med formål å støtte, gi råd og representere oss i forbindelse med krav og/eller rettsbehandling.
Rettsmyndigheter, domstoler, tilsynsmyndigheter, andre offentlige enheter og tredjeparterPersonopplysninger må deles når en alvorlig forbrytelse mistenkes, vurderes og godkjennes i våre strenge interne prosesser, for å overholde juridiske og forskriftsmessige forpliktelser som f.eks. obligatoriske forespørsler for rettshåndheving og for å forsvare oss selv mot juridiske krav eller for å gjennomføre våre egne juridiske krav.
Leverandører av markedsføring og reklamePersonopplysninger deles med selskaper som leverer oss markedsføringstjenester eller leverandører av digital reklame.
Leverandører av finansielle tjenester, finansielle servicepartnere, kredittopplysningsforetak og inkassobyråer.

Personopplysninger vil bli overført til leverandører av disse tjenestene for å evaluere økonomiske dokumenter som du sender til oss, sikre kommende innbetalinger og evaluere de leverte tjenestene (dvs. kredittopplysningstjenester og inkassotjenester).

Hvis du utfører en betaling på nettet, kan du måtte oppgi opplysningene dine direkte til leverandøren av betalingstjenester. Når det skjer, vil opplysningene dine bli kontrollert av leverandøren av betalingstjenester, og vi vil ikke se dette, med unntak av det som er nødvendig å dele som del av en betalingsbekreftelse.

Vi deler dine data med leverandører eller finansielle tjenestepartnere med formål å styre forretningsoperasjoner, f.eks. for å forberede og administrere din kontrakt, sende fakturaer, tilrettelegge og overvåke betalinger, håndtere servicerelaterte kommunikasjoner og kundestøtte og slik at de finansielle servicepartnerne kan utøve sine rettigheter. Og også for å bidra til forbedring av produkt- og tjenestetilbudet, administrere klager, sikre overholdelse og for opplæringsformål.

Vi deler bare dine personopplysninger med kredittopplysningsforetak med formål å evaluere og gjennomføre kredittopplysningskontroller. Vi deler bare dine personopplysninger med våre inkassopartnere (og deres leverandører) når kunder som har et abonnement hos oss, er i restanse. Vi deler personopplysninger med disse partene da vi har en berettiget interesse i å gjennomføre en grundig kredittrisikovurdering og en berettiget interesse i å hente inn og selge forfalt gjeld.

Andre tjenesteleverandører (som f.eks. mobilnettverksoperatører, servicepartnere for kundepleie, leverandører av nettkoblinger, operatører av veihjelp og betalingsformidlere)

Vi kan dele informasjon om deg, bilen og abonnementsinformasjon for å aktivere tjenestene, for feilsøking og med formål å forbedre tjenestene eller for å støtte deg dersom du får noen problemer.

I noen markeder bruker og deler vi informasjon med en tredjepartsleverandør for kundepleietjenester.

Forsikringspartner(e)Vi kan dele dine personopplysninger med vår(e) forsikringspartner(e) f.eks. for å kunne svare på din forespørsel om et forsikringstilbud, avhengig av hva som er aktuelt. Alle forsikringspartnere er behandlingsansvarlige for sin behandling av personopplysninger etter slik overføring og du kan lese om hvordan forsikringspartneren(e) behandler personopplysninger ved å besøke deres respektive nettsider eller ta kontakt med dem direkte.
Alle parter som er godkjent av degDu kan for eksempel be oss om å dele dine bildata med et forsikringsselskap eller en juridisk myndighet.

4. Hvordan vi innhenter dine personopplysninger

Vi mottar personopplysninger direkte fra deg, fra selskapet du representerer og i noen tilfeller fra tredjeparter som vi handler med.

Vi mottar også personopplysninger fra selskaper innenfor Volvo Car-gruppen hvor du har levert informasjon til et gruppeselskap i forbindelse med bruk av biler og tilknyttede tjenester, f.eks. Volvo Cars-appen.

I noen tilfeller behandler vi personopplysninger som er innsamlet fra offentlig tilgjengelige kilder i forbindelse med din profesjonelle rolle med formål markedsføring og reklame. I disse tilfellene sikrer vi alltid din mulighet til å utøve dine rettigheter i vårt første møte med deg.

Hvis du har en bil med tilknyttede tjenester og har aktivert overføring av visse bildata, vil vi også samle inn informasjon direkte fra bilen din, for eksempel informasjon om status for bilen din og kjøreatferden din. Se mer om dette i vår Personvernerklæring for bil.

Noen av personopplysningene du leverer til oss er nødvendige for at vi skal kunne oppfylle våre forpliktelser, enten juridisk eller kontraktsmessig, ved å levere produkter eller tjenester til deg eller til selskapet du representerer. Dersom du velger å ikke levere visse nødvendige personopplysninger, vil vi ikke kunne oppfylle våre juridiske eller kontraktsmessige forpliktelser overfor deg eller selskapet du representerer.

5. Internasjonale overføringer

Som et internasjonalt selskap deler vi dine personopplysninger med gruppeselskaper, underkontraktører og virksomhetspartnere i hele verden, spesielt overfører vi personopplysninger til India og Tyrkia for IT-støtte, til USA for vertstjenester, IT-støtte og kundeservice.

Når vi gjennomfører internasjonale overføringer av personopplysninger, bruker vi verktøy og sikringstiltak for å sikre at slike overføringer samsvarer med gjeldende lover og at dine personopplysninger behandles med samme beskyttelsesnivå som i EU/EØS. Vi bruker for eksempel verktøy og sikringstiltak som:

  • Sikring av at det aktuelle landet er omfattet av en tilstrekkelighetsbeslutning i EU-kommisjonen, eller
  • sikring av implementering av såkalte standard kontraktsbestemmelser som er utstedt av EU-kommisjonen (tilgjengelig på EU-kommisjonens nettside) og
  • sikring av implementering av tekniske sikringstiltak som kryptering og pseudonymisering.

Hvis du ønsker mer informasjon om våre internasjonale overføringer, kan du ta kontakt med oss med kontaktinformasjonen som er oppgitt nedenfor.

6. Hvor lenge vi beholder dine personopplysninger

Volvo Cars vil bare oppbevare dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for ett eller flere av formålene som er oppført ovenfor, eller der vi på annen måte er forpliktet til å oppbevare opplysningene (inkludert, men ikke begrenset til: kontraktsperioder, krav for garanti og produktansvar, juridiske rapporteringsforpliktelser, nødvendige krav til oppbevaring for antatte uenigheter og/eller forhindring av svindel). Når vi ikke lenger har et legitimt virksomhetsbehov for opplysningene, vil vi enten anonymisere dem, slik at det ikke lenger er mulig å knytte dem spesielt til deg, din bil eller vi vil slette dem.

De følgende standard oppbevaringsperiodene gjelder typene personopplysninger som er oppgitt i denne personvernerklæringen. Disse oppbevaringsperiodene er gjenstand for visse rettigheter som er tilgjengelige for deg (som din rett til sletting), valg og tillatelser du har valgt, periodiske endringer i andre juridiske forpliktelser som vi må overholde eller der vi på annen måte har varslet deg om en annen oppbevaringsperiode. For spesiell informasjon om krav til oppbevaring av opplysninger i ditt land, eller for en bestemt type personopplysninger, kan du se Kontaktinformasjon.

  • Kontaktinformasjoner for kunder: I perioden hvor du er kunde og en ekstra periode på opptil 5 år.
  • Kontaktinformasjoner for ikke-kunder: Opptil 12 måneder etter din siste samhandling eller forespørsel om et produkt eller en tjeneste. Denne perioden starter på nytt etter en ny samhandling med oss.
  • Nettidentifikatorer: Opptil 36 måneder fra datoen for din siste samhandling med oss. Se vår policy for informasjonskapsler og stripen for informasjonskapsler for spesielle oppbevaringstider.
  • Samhandlinger med kundestøtte: Oppbevaringsperioden avhenger av bostedslandet ditt og varierer mellom 1 og 10 år fra datoen da saken ble avsluttet. For informasjoner knyttet til ditt marked kan du kontakte oss.
  • Opptak av samtaler og utskrifter av nettprat: Opptil 1 år fra datoen for samtalen eller nettpraten.
  • Volvo-ID: Så lenge du har en aktiv Volvo-ID-konto og en ekstra periode på opptil 30 dager.
  • Informasjon om og fra bilen din: Opptil 10 år fra datoen for produksjon av bilen. For spesiell informasjon om oppbevaringsperioder for tilknyttede biler, se vår Personvernerklæring for bil.
  • Kontraktsdata: Så lenge avtalen varer og en ekstra periode på opptil 5 år.
  • Økonomisk informasjon: Ved negativ kreditt eller abonnementsavtaler opp til 5 år og dersom vi avslutter en kontrakt med deg så lenge kontrakten med oss er aktiv eller opptil 10 år i henhold til våre juridiske forpliktelser til å lagre informasjon etter at kontrakten ble avsluttet.

7. Profilering og automatisert beslutningstaking

Profilering

Vi bruker automatisert behandling for å oppnå en bedre forståelse av deg og dine personlige preferanser. Vi bruker dette for eksempel når vi utfører profilering på deg for å:

  • Tilpasse og skreddersy markedsføring som vises deg ved å analysere eller forutsi dine personlige preferanser basert på informasjon vi har om deg.
  • Tilpasse og skreddersy dine erfaringer når du samhandler med våre forskjellige kanaler som f.eks. nettsiden vår.

Bruk av automatisert behandling på denne måten vil ikke gi noen vesentlig effekt på deg som person. Merk at du alltid har rett til å protestere på vår bruk av profilering som nevnt ovenfor. For å gjøre det eller hvis du har spørsmål om våre profileringsrutiner kan du kontakte oss.

Automatisert beslutningstaking

Vi bruker automatisert beslutningstaking som vil gi vesentlige effekter for deg når det skal avgjøres om vi skal inngå kontrakt med deg for et bilabonnement på nettet. Dette betyr at visse avgjørelser som gjelder din søknad om en kontrakt med oss, fattes kun ved automatiserte tiltak (uten involvering av naturlige (fysiske) personer).

Vi bruker automatisert beslutningstaking når vi utfører følgende kontroller før vi avgjør om vi skal inngå en kontrakt med deg.

  • Kontroll av din kredittverdighet og evne til å betale beløpene du har tegnet deg for, når vi skal avgjøre om vi kan godta din søknad om å bruke en kreditt-tjeneste som leveres av oss, og
  • Kjenn-din-kunde-kontroll for å forhindre svindel, hvitvasking og for å utføre en kontroll mot utvalgte sanksjonslister for å forstå om din bruk av våre tjenester innebærer fare for svindel eller hvitvasking og hvem vi inngår en avtale med.

For å utføre en automatisert avgjørelse bruker vi informasjon som du leverer til oss som del av din søknad på nettet, data fra kredittopplysningsselskaper og vår interne informasjon. Flere informasjoner om type personlig informasjon som vi bruker og formålet med våre profileringsaktiviteter finnes her. Vår oppmerksom på at dersom du ikke ønsker dette, har du rett til å be om at en person skal være involvert i avgjørelsen. I så fall må du være klar over at beslutningsprosessen tar lenger tid.

Vår bruk av automatisert beslutningstaking kan medføre at din søknad blir avslått basert på din kredittverdighet. Dersom du har spørsmål til dette, kan du gjerne ta kontakt med oss med informasjonene som finnes her.

Vår oppmerksom på at du alltid har rett til å protestere på at avgjørelsen bare skal baseres på automatisert beslutningstaking der hvor avgjørelsen vil ha juridisk eller betydelig effekt for deg. Dersom du er misfornøyd med resultatet av avgjørelsen, kan du alltid ta kontakt med oss og anke avgjørelsen. For å utøve denne rettigheten kan du se i Dine rettigheter og kontroller.

8. Dine rettigheter og kontroller

Du har spesifikke lovfestede rettigheter vedrørende personopplysninger som vi behandler om deg. Rettighetene kan være forskjellige avhengig av hvilken jurisdiksjon du er i og typen behandling. Generelt vil dine rettigheter berøre muligheten til å:

  • trekke tilbake samtykke (det vanligste er å ikke motta markedsføring)
  • protestere mot behandling av dine opplysninger
  • be om en kopi av opplysningene vil har lagret om deg (såkalt rett til tilgang for subjektet)
  • be om at opplysningene overføres til en annen enhet (såkalt dataportabilitet)
  • be om at opplysningene korrigeres eller begrenses
  • be om at opplysninger slettes (såkalt rett til å bli glemt)

Som nevnt er disse rettighetene ikke absolutte og i noen tilfeller vil databeskyttelseslover begrense bruken av disse. Dersom dette skulle være tilfelle for en forespørsel som du retter til oss, vil vi alltid forklare hvorfor vi ikke kan oppfylle din forespørsel.

Hvis du ønsker å sende en rettighetsforespørsel, kan du ta kontakt med oss ved å fylle ut dette skjemaet. Vi ber om at du bruker dette skjemaet da det inneholder den informasjonen vi trenger for å verifisere din identitet og behandle din forespørsel på en effektiv måte. Men dersom du foretrekker å ikke bruke skjemaet, kan du alltid ta kontakt med oss og sende din forespørsel ved å bruke kontaktinformasjonen i det neste avsnittet.

Du har også rett til å sende en klage til din lokale databeskyttelsesmyndighet dersom du har bekymringer med hvordan vi bruker dine personopplysninger. Men vi vil sette pris på at tar kontakt og fremmer dine bekymringer direkte til oss først, slik at vi kan prøve å løse dette sammen. Du finner vår kontaktinformasjon her.

9. Kontaktinformasjon

Hvis du spørsmål om hvordan vi bruker dine personopplysninger, kan du ta kontakt med oss på dataprotection@volvocars.com, eller med personvernombudet hos Volvo Car Corporation på følgende måte:

Postadresse: Volvo Car Corporation, Attention: Datavernansvarlig, avd 50092, VAK, 405 31 Göteborg, Sverige.

E-post: globdpo@volvocars.com

10. Oppdateringer av denne erklæringen

Vi utvikler våre produkter og tjenester hele tiden og gjennomgår og oppdaterer denne Personvernerklæringen som følge av dette. I den forbindelse oppfordrer vi deg til å se gjennom denne Personvernerklæringen med jevne mellomrom. Datoen øverst på denne Personvernerklæringen viser når den sist ble oppdatert. Vi vil behandle dine personopplysninger på en måte som er i samsvar med Personvernerklæringen de ble samlet inn under, med mindre vi har ditt samtykke til å behandle dem annerledes.

11. Ordliste

KONTAKTDETALJERFornavn, etternavn, kjønn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer.
BilinformasjonerBilmodell, bilidentifikasjonsnummer (VIN) og registreringsnummer.
Volvo-IDFornavn, etternavn, telefonnummer, foretrukket språk, land, e-postadresse og valgt passord.
KontraktinformasjonerKontraktstype, abonnementsnummer (hvis aktuelt), start- og sluttdato for kontrakt.
Informasjon fra bilenData og status fra sensorer, innstillinger, tilknytninger, data relatert til bruk av bilen osv. (denne datatypen er relatert til bilens VIN og kan derfor knyttes til deg). For mer informasjon, se vår Personvernerklæring for bil.
Økonomisk informasjonDette kan omfatte informasjoner om din bankkonto, informasjoner om kredittkort og debetkort, årlig inntekt (inkludert pensjon hvis du er pensjonist). Ved gjennomføring av kredittkontroll eller kjenn-din-kunde-kontroll kan dette også omfatte avhengigheter, sivilstatus, bosted, kredittverdighet. For juridiske enheter kan vi også bruke tittel, eierskapsandel i selskap, domfellelser, diskvalifikasjoner.
Bevis på personlig identifikasjonDette kan omfatte en kopi eller et bilde av et gyldig nasjonalt identifikasjonsdokument eller førerkort. Ditt personnummer eller fødselsdato og/eller tilleggsdokumenter som vi kan be om for å verifisere din identitet, f.eks. strømregning eller brev fra en bank. Ved gjennomføring av kredittkontroll eller kjenn-din-kunde-kontroll kan dette også omfatte følgende informasjon som innhentes fra andre kilder som f.eks. svindelforebyggende byråer, offentlige myndigheter eller kredittopplysningsselskaper: nasjonalitet, adressebeskyttelse, valgbarhetsstatus.
NettidentifikatorerDette inkluderer en rekke forskjellige opplysninger som er samlet inn via informasjonskapsler og lignende teknologier som er plassert på nettsiden vår. Dette kan omfatte informasjonskapsel-ID-er, IP-adresse, nettsidebesøk, nettaktivitet.
Måleparametere for engasjementDette omfatter informasjon om dine samhandlinger med våre markedsføringskommunikasjoner i de forskjellige kanalene som vi kan gi deg på din enhet. Dette kan omfatte åpnings- og klikkfrekvens, dato og tid for samhandlinger med våre e-poster, klikkede lenker som mottaker. For sosiale medier kan dette omfatte kontakter, deltakelser og klikk på våre reklamer, åpning av våre annonser og lenker og avspilling av video.