Batteri- og ladefunksjoner i Volvo Cars-appen*

I Volvo Cars-appen vises gjeldende batterinivå og anslått rekkevidde for bilen med den gjeldende ladingen. Det er også mulig å planlegge når bilen skal lades, ved å stille inn en start- og sluttid som gjentas hvert døgn.

Du finner batteri- og ladefunksjonene ved å trykke på lynsymbolet i Px-2037-VOC app icon Home-fanen.

Pushvarsler

Du kan velge å få pushvarsler på telefonen hvis det oppstår et problem og ladingen avbrytes. Still inn hvilke varsler du ønsker å motta i varselinnstillingene i fanen Px-2037-VOC app icon Profile.